Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzielna traschka, ucałuj ją od nas
PS. Ja po obiadku - schab Zołzy wyszedł fajnie, oczywiście zmodyfikowałam po swojemu to i owo i pycha było, a efekt taki, że brzuch mam dwa razy większy i zaraz pęknę. Idę odpocząć i odzyskać trochę miejsca na ciasto))

Moja Wika miała skierowanie na migdałki, ale nie zdecydowałam się, miała wtedy 5 lat. Cieszę się, ze przede wszystkim najpier o tym poczytałam i podowiadywałam się. Poza tym poszła do szkoły i okazało się, że minął okres chorób... W przedszkolu odchorowała swoje, teraz jest spokój...larvunia współczuje, sama jak byłam mała to chcieli mi wyciąć migdałki, ale mama nie pozwoliła i w sumie nie wiem czy to dobre było. Duzo potem chorowałam na zatoki i przeważnie na gardło- zresztą do tej pory choruję na górne drogi oddechowe...
Bratanek od mojego M miał wycinane migdałki 2 lata temu w wieku 6 lat i od tej pory na gardło czy podobne przypadłości chory nie był... no nie wiem wasza decyzja, ja mając na uwadze moja osobę bym dziecku wycięła. Ale wy decydujcie sami.
Jasiowi też, na tyle, że na rok odstawiliśmy sterydy... Niestety po roku, mimo engystolu musieliśmy wrócić, ale lekarka twierdzi, ze to i tak mega sukces.. Ten engystol trzeba podawać tak jak pisałam wczesniej i najlepiej w dwóch seriach co 6 mcy. tak jak teraz i późnym latem, zanim zaczną panowac wirusy...larvunia spróbuj z tym engystolem o którym pisałyśmy z zebra dzisiaj.Mojemu Igorowi naprawdę pomógł.To jest przeciwwirusowy lek homeopatyczny.[/COLOR]
To prawda, Olaf pojechał zapisać Wikę do neurologa i wizyta 18 kwietnia...M. pytał w przychodni i na kase terminy są na... czerwiecwiec nawet nie zawracalm sobie głowy zeby wziasc sobie skierowanie bo przeciez zanim mnie endo przyjmie to wczesniej urodze. Zalamac sie mozna z tymi terminami
![]()
ale jestem dumna 
dzen dobry !!!![]()
no i musze wam sie pochwalic sprzedałam wczoraj na allegro tabletki na owsikiale jestem dumna
) co prawda wyszlismy na lekkim plusie ale zwrocila sie cala kasa która poszła na reklame
)) no i może to początek dobrej passy
)) owsiki nadchodźcie !!
![]()
Gratulacje