Hej dziewuszki,
ja już po zakupach i pralni, kosmetyczkę przełożyłam na poniedziałek - co za dużo to niezdrowo

Kupiłam sobie kilka par gatków, bo te które mam trochkę zaczęły mi uciskać dół brzuszka więc kupiłam sobie nowe na dziale H&M MAMA

Myślałam, że tam będą same brzydkie spadochrony, ale kupiłam naprawdę sexowne i wygodne majteczki
W międzyczasie zadzwoniła do mnie przyjaciółka z okropnym newsem - 3 dni temu w klubie jakiś koleś wrzucił jej do drinka... pigułkę gwałtuuuuuuu - masakra! Obudziła się następnego dnia w domu nago! Pamięta tylko, że ktoś ją przywiózł do domu i pomógł jej otworzyć drzwi, ale nie wie kto? Na szczęście nic nie zginęło i nic jej nie zrobili, nerki też ma dwie. Na policję jak poszła to totala olewka - nie chcieli nawet przyjąć zgłoszenia, bo przecież "to się zdarza i nic w tym nadzwyczajnego". Ale moja psiapsiuła robi śledztwo a własną rękę - dziś widzi się z managerem klubu i będą oglądać taśmy z monitoringu. Na szczęście pamięta o której siedziała z tym typem przy barze.... I w ogóle okazało się, że to już 3-ci taki przypadek w tym klubie w ostatnich dniach... Chryste no tak się przejęłam!!! Jak to trzeba mieć oczy z tyłu głowy!
Iza - głowa do góry, życzę Ci szybkiego i bezproblemowego pozałatwiania wszystkich spraw. Pamiętaj, że potem będziesz już miała z tym spokój i będziesz mogła nie myśleć o ex.