Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też spać nie mogłam, nie dość że i tak musiała sie zwlec wcześniej na uczelnie to i tak obudziłam się dużo przed budzikiem, a potem jak zadzwonił to źle wzięłam telefon i wypadł mi telefon - efekt - całkowicie zepsuty, popękany wyświetlacz :-Ja obudziłam się o 6, bo znowu sniła mi się zmiana mieszkania (Iza!!!), no i wstałam, przyszłam do kompa i szukam...W między czasie pies zaczął wymiotować, generalnie wspaniały poczatek soboty...
![]()

iza mój Anto tez się zająkuję i byłam z nim u logopedy.pokazywała mu obrazki i kazała je nazywać i on to robił bez problemu,powiedziała,że to nie jest jąkanie,bo gdyby tak było to przy pojedynczym słowie nie mógł by się wysłowić,a w moim przypadku,jak anti chce nam coś opowiedzieć i się skupia na tym to wtedy się zacina albo powtarza jeden wyraz np ale ale ale ale....powiedziała,ze to mu minie,dala jakieś ćwiczenia mimiki twarzy a zrobiło mu się to na tle nerwowym,jak ja wychodziłam do pracy,a on nie chciał i wpadł w histerię zaczął b.płakać i od tamtej pory się zaczęło
iza trzymaj się dzielnie.Idź z małym do logopedy i psychologa-napewno coś poradzą.Problem napewno z czasem uda się rozwiązać...ale musisz być dobrej myśli!!Igory to fajne i dzielne chłopaki:-)!!Na pewno poradzicie sobie z wszystkimi problemami.Jutro przyjdzie lepszy dzionek i zmieni Ci się nastawienie na wszystko ;-)Zobaczysz.
Iza witaj
Mam nadzieję, że minie kilka dni i znowu wstąpi w Ciebie optymistka. Podjęłaś już decyzję o przeniesieniu Igora do tej drugiej szkoły? Może warto byłoby to zrobić od drugiego semestru? Jak w ogóle on się na to zapatruje? Pewnie ma jakies swoje zdanie na ten temat... Z byłbym mężem niestety niedokończone sprawy trzeba dokończyć, szkoda, że kosztuje Cię to tyle nerwów... Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej mogła się od niego odciąć... A jak się czuje Twój mąż, lepiej?
Przytulam Cię mocno!
Izunia, trzymam kciuki za jak najszybsze rozwiązanie Twoich spraw. Powodzenia w sądzie i z Igorem. Buziam i ściskam wirtualnie :*
Iza - głowa do góry, życzę Ci szybkiego i bezproblemowego pozałatwiania wszystkich spraw. Pamiętaj, że potem będziesz już miała z tym spokój i będziesz mogła nie myśleć o ex.
Dziękuję :*Iza trzymam kciukasy za załatwienie wszystkich spraw pozytywnie dla was &&&&&&&&&&&&:-)