reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

justynka moje bóle kręgosłupa pojawiły się też po porodzie.

Oki dziewczynki ja uciekam się ubierać bo w pidżamie łażę cały czas...:baffled:
A obiecałam synkowi,że pójdziemy z chlebem nakarmić kaczki i łabędzie :cool2:
Pózniej przymierzam się aby upiec mężowi ciasto Karpatkę-jego ulubione-trzymajcie kciuki żeby wyszło :blink:
Miłej soboty wszystkim życzę...

reklama
hej dziewczyny
ja jeszcze u mamy, pooglądałam jak tam postępy w szyciu. I aż mnie poraziło ma już uszytą kołderkę, poduszkę i pościel do łóżeczka, teraz szyje dwa rożki i do wózeczka, a potem jeszcze pościel na zmianę :-)
Ale się ucieszyłam, nie dość że to śliczne i ze będę miała za darmo, to jeszcze mały będzie miał od babci tak od serca :-)

potem poczytam co tam napisałyście, ale widzę że coś o bólu kręgosłupa - wiem coś o tym, od 6 -go roku życia chodzę na ćwiczenia i teraz tylko one mi pomagają
Miłego dnia ale dzisiaj u mnie śliczna pogoda

Hej babeczki... widzę że idziecie na całego z zakupami wózków:) ja też sobie upatrzyłam model ale jeszcze się nie zdecydowałam na kolor..
Mnie np. przerażają ceny tych " mercedesów" dla mnie 1200 zł to bardzo bardzo dużo.. oczywiscie gdybym miała taką kasę to bym kupiła póki co musze się ograniczyć... Ale zerknijcie może się wam spodoba:) mi się podoba ten czekoladowy nr 5 ale ze względu iż nie wiem do końca kto kopie mnie w brzuchu więc wstrzymuję się jeszcze od kolorystyki:)
DAREX MATRIX! na pompowanych kołach! NOWOSC (1421595777) - Aukcje internetowe Allegro
Dzastina, od wczoraj tak myślałam o Tobie i może spodoba Ci się Coneco Toledo? Można go kupić w niezłej cenie, ze śpiworkiem na nóźki i folią przeciwdeszczową. On ma pompowane koła. ten, który pokazałaś pompowane ma w nazwie, a na fotakch wyglądają na piankowe...
WÓZKI CONECO TOLEDO -WIELKA WYPRZEDAŻ ! (1430079242) - Aukcje internetowe Allegro

a tu fotki w realu http://allegro.pl/coneco-toledo-folia-torba-spacerowka-gondola-nowa-i1435444511.html

Ostatnia edycja:
zebrra bardzo ladny wozek i podobny do mojego ;-)
ja swoj juz sprzedalam i za te same pieniadze kupilam od kolezanki o taki:
(jak nowka)
IMG_2215_resize.JPG

jumper niby lepszy? jak tak to w czym?

edit:
ja specjalnie sie nie rozgladalam za wozkami, poprostu kolezanka mi zaproponowala bym swoj "stary" sprzedala a kupila od niej ten. Ale uwazam ze zrobilam super interes bo za 300zl bym chyba nie kupila nigdzie wozka z reszta ja ja znam i wiem ze to po jednym dziecku i w jakim stanie wozek ;p
a tamten moj po synku to taki stary model byl pokazywalam na "sprzedam, kupie..." taki zielony, ten jest "nowszy".

edit2:
dobra bede pozniej, idziemy z synkiem na spacerek i psem :-) MILEGO DNIA

Ostatnia edycja:
larvunia pisze:
jumper niby lepszy? jak tak to w czym?
??? To pytanie do mnie??? Kto napisał, że lepszy? Napisałam, ze jak byłam w ciąży z Jasiem, to dziewczyny "masowo" kupowały Atlantica, tak samo jak teraz Czerwcówki kupują Jumpera :)

Poza tym jak dla mnie to jumper, toledo i atlantic są bardzo podobne...

reklama
zebrra :-D tjaaa do Ciebie ;-)
z ciekawosci pytam bo w temat wozkow sie nigdy nie zaglebialam :sorry2:
dla mnie tez wlasnie sa baaaardzo podobne te modele do siebie :tak: i ciezko mi roznice znalesc ;-)

dobra pedze, paaaaaaaaa :-)

Do góry