Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Doris ja też mam kolejna wizytę 9-tego lutego i bardzo na nią czekam, bo u mnie to bedzie usg połówkowe. Mnie póki co lekarz nie kazał badać obciażenia glukozą, ciekawe dlaczego.Ile się czeka na wynik tego badania z obciążenia glukozą???? Bo ja mam zrobić (75ml) przed wizytą a wizytę mam 9.02.
Zebrra pewnie jestes już na badaniu ale kciuki mocno zaciskam. Daj koniecznie znać po powrocie jak tam z tym cukrem u Ciebie. Normalna wizytę u ginekologa też coś mi się kołacze, że dzisiaj? Jeśli nie pomieszałam to czekam na dobre informacje w sprawie nereczek Twojego Synusia! Nie wiem na którą masz wizytę ale bedę dzis regularnie tu zaglądać.Jutro z samego rana jadę na badanie obciążenia glikozą, potem USG połówkowe, a potem polatam po sklepach, więc dzisiaj musze ogarnąć chałupkę
[/COLOR][/I]
Misialina super taki weekend. To cudowne tak oderwać się od rutyny powszedniego dnia i problemów. Myślę, że Malwinka dokazywała, bo tez była zachwycona, w końcu szczęśliwa mama to i szczęśliwy maluszekHej Brzuchatki! Wróciłam...było suuuuper!!!!! Pogoda przepiękna, dałam radę we wszystkim...byłam na kuligu wieczornym a potem była impreza z dj'em i karaoke...bawiłam się do 2 w nocy...potańczyłam i pospiewałam...byłam w swoim żywiole...Malwinka dała wczoraj i dzisiaj nieźle o sobie znać...nie wiem czy jej sie podobało czy raczej protestowała, że nie podobają jej się harce mamy...teraz jestem mega zmęczona...ale warto było...oderwałam się troche od natłoku obowiązków i myśli...i zmykam do wyrka....bo padam z nóg...Dobrej Nocki!!!!
cześć.
ja i ból głowy-dzisiaj mam taki duet
idę na 15 na wizytę,już nie mogę się doczekać...

Ja sie raczej nastawiam na wczesniejszy porod, no ale u mie dwojka wiec zazwyczaj jest szybciej na swiecie, jednak to nie regula.A jak Wy myślicie,któraś ma może przeczucia czy doczeka terminu czy raczej spodziewa sie wcześniejszego rozwiązania czy wolałąby później.

.

Ale to przez picie zminych napoi
W nocy otwieram lodowke i pije zimne...wczoraj na noc jeszcze cole z lodem wydydlalam
Mam nadzieje ze sie u mnie nie rozkreci nic.
strasznie mozolnie mi to idzie
kopnijcie mnie w 4 litery na rozruch ;-)