hej z rana, mlody mi w lozeczku szaleje,nie wiem ile mi da popisac

wczoraj powtarzal za mna ajajajaja i wsadzilismy do pierwszy raz do hustawki przyczepianejdo sufitu, radosci co niemiara

kurde bylam jakos tak optymistycznie nastawiona do szukania pracy ale kolezanka wczoraj mnie podlamala, bo slyszalama ze ona i jeszcze jedna znalazly pracy i jakos to mnie tak trzymalo na duchu ze sie da a dowiedzialam sie jak to sie odbywalo. wniosek taki ze na lubelszczyznie nie ma pracy dla nauczycieli i wszelkie cv w ogole nie trafia do dyrekcji tylko jest wyrzucane do kosza, ona wyslala ponad 100 sztuk cv a znalazla prace przez przypadek i swoj upor. a z kolei inna kolezanka z warszawy pamietam ze przebierala w ofertach, a np w garwolinie wrecz szuakaja anglistek .... ciekawe co to ze mna bedzie,zawsze zostaja mi moje lekcje z ktorych tez wyzyje jakos
ironia gratuluje ze znalazlas prace, super
zebra a co to za warsztaty, ty je organizujesz?
co do
mierzenia temperatury to ja w zasadzie trzymalam sie tego od kiedy poszlismy na przygotowania do slubu i dla mnie to super metoda i tylko na pozor wydaje sie taka straszna,nigdy nie mialam super regularnych cykli a dzieki temu zawsze wiedzialam kiedy mam jajeczkowaniei kiedy dostane okresu i teraz tez zamierzam to robic tylko czekam na drugi okres ( pierwszy w sumie bezbolesny byl
mgordonnorber daje mi taka szkole ze daleka jestem od jakichkolwiek sugesti o nawykach, jak dominika byla mala wszytsko bylo jak wzegarku i uwazalam ze jestem najmadrzejsza na swiecie a norbert szybko sprowadzil mnie na ziemie bo jest po prostu niedoogarniecia, jemu wszelkie proby ustawienia zmieniaja sie po dwoch dniach a robie wszysko tak jak przy dominice wiec kazde dziecko jest inne
mysia a jeszcze przyszla mi jedna mysl.....skoro praca o ktora u ciebie tak ciezko mialaby cie wyleczyc z depresji to czemu `nie pojsc, wynajac niani, przemeczyc sie do wrzesnia bez zyskow ( bo mowilas ze ktos tam zostalby z mala od wrzesnia), dzieki temu utrymalabys swoja kochana prace i bylabys szczesliwsza
tyle bo mi mlody marudzi