• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Ironia, Mrsmoon, Kochane tulam Was mocno! Ironia, nie wyobrażam sobie co by było gdyby dziadziuś mi chorował:( Tak Wam współczuję!!! Będziemy Was tu wspierać- wirtualnie- Ciebie Mrsmoon za 3 tygodnie realnie! Biedna Ciocia... Jest pod opieką psychologa?
Mrsmoon, co Ty mówisz o tych czerwcowcyh bobasach?:szok: Ale teraz dużo tych przedwczesnych porodów wkoło, szok. Choroba cywilizacyjna wg mojego gina...
My jak o 10 wyszliśmy tak teraz wróciliśmy byliśmy na klubie mam. Mogłam osobiście wręczyć Lalę Kalince:)) W dodatku śmieszna historia- jedna dziewczyna pyta jak mój synek ma na imię- ja, że Mieszko a ona " Aestima??"- okazuje się, że z forum mnie kojarzy, jaki świat jest mały!! Haha, i doszłyśmy do tego tylko dzięki temu, że tak oryginalnie dziecko nazwałam:) A klub mam -rewelacja, MIesiu się wyszalał- poszukajcie w swoich miastach takich:tak: W Bydgoszczy są chyba 3.

reklama
dziadek zmarł - tak jak myslalam... jak moon napisala ze jej wujek jest chory i tak naprawde mieli to samo zwloknienie pluc morfina.. gorszeo ddychanie i dead.... dzis pomyslalam... skoro wujek moon umrze moj dziadek tez :-( no i je...bnał :wściekła/y::wściekła/y:

wiem ze to dobrze - ale zupelnie sie moge przestac plakac ... :-(

o 13 pojechala do niego moja kuzynka z ciocią...gdziesm u sie przewod od tlenu odkrecil i tlen nie lecial...ciocia z kuzynka bezskutecznie szukaly tych pierd...nych c..ip z dyżurki... magda sama podlaczyla tlen.. polepszylo mu sie... kiedy juz wyjechaly dostaly telefon ze nie zyje...

ten szpital to nic innego jak regularne k.ure.stwo :no::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry