reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Miski - chyba tak bo jak tylko ja wybral to od razu mi o niej powiedzial i ja na fb pokazywal:tak: a wczesniej to nawet nie mowil ze ma dziewczyne.

Ide papuniac za duzo wrazen jak na jeden dzionek.
Kolorowych snow :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica - tak mi źle życzysz????? wolałabym bez oxy tym razem

Wg OM pierwszy termin był wyznaczony przez lekarza na 1 czerwca - może uda się w Dzień Dziecka????

Ależ skąd! Ja Ci wcale źle nie życzę, tylko ja cholera czarownica czasem jestem i takie mam co do Ciebie przeczucie... :sorry:

szkoda, że co do siebie żadnego przeczucia nie mam :-D

Witajcie... nie moge spac :( i znowu nawracaja mnie problemy z zebami... kurde tak mi sie w ciazy oslabily ze szok, a ja nigdy nie mialam bolow zeba.... :( boje sie ze bede miala powtorke z rozrywki, planowalam isc do stomatologa zaraz po porozie ale w takiej sytuacji niewiem czy wytrzymam. Spotkalo mnie cos milego wczoraj :)
Otoz pojechalismy z mezem do salonu meblowego po te lozeczko dla Madzi i co sie okazalo..... wyszlam z salonu z komoda, szafka pod telewizor , zestawem wypoczynkowym, polka ktora mi sie spodobala ot tak poprostu, lawa.... no toz to szok! chyba dlatego nie moge spac :) niewiem co sie stalo mojemu mezowi ze mi taka niespodzianke sprawil. A do tego zakupilam sobie troche ramek i bede wstawiac zdjecia :) ja takie rzeczy do domu jak ramki, jakies ozdowby i wogole wszystko co dekoruje dom poprostu kocham :)

A co tu taka cisza jeszcze....???

Mi się śnią jakieś koleżanki z podstawówki z którymi od tego czasu nie mam kontaktu, a teraz wszystkie spotykam niby w szpitalu, dziś dodatkowo niby jakaś położna wciskała mi lek na przyspieszenie porodu obłędu idzie dostać :D
A wczoraj oglądając porodówkę w tv co chwile wyłam jak słyszałam płacz maluszka- szok, ze lada moment naprawdę usłyszę mojego już :)

Stokrotka oj bidula jesteś z tymi zębami.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Czyżbym była pierwsza?

Katrina nie życzę Ci długich męczarni - oby to było szybciej niż później!!!

Witam Kolejnego Maluszka! I gratulacje dla Mamy!

Stokrotka wiem co czujesz - sama urządzam mieszkanie i jak tylko dostaje to o czym marzyłam to aż mnie łezka się w oku pojawia! Ta ciąża jednak na tych Naszych Mężów wpływa pozytywnie :laugh2:

Co do opieki i żłobków - moim zdaniem każdy działa według swoich potrzeb. Moja siostra wracała zawsze zaraz po macierzyńskim - Małe miały 5 mis bo sytuacja finansowa ją zmuszała. Ja chce zostać w domu do momentu aż nie postanowię, że mam dość. Na szczęście (odpukać w niemalowane) mamy taką sytuację, że Mąż ogarnia temat finansowy, ale sam mówi, że kilka lat w domu to może być zbyt wiele dla mojego rozwoju jako osoby. Zobaczymy jak będzie! Nie myślę o tym teraz nic a nic! Gdyby trzeba było to bym wróciła a Młody z Nianią - bo w żłobku by chorował więc i tak bym z nim siedziała w domu, a co to za sens?

Ja dziś mam w planach wybyć z domu po 13 do miejscowości, w której będziemy mieszkać, a później Maż mnie zabiera na budowę! Nie byłam dwa tygodnie, a tam zmiany że ho ho! Wczoraj się okazało, że mamy już kolory na wszystkich ścianach i płytki w łazience i już są prawie na wszystkich podłogach i schodach! Szok!!! :szok:
Także w przyszłym tygodniu montują łazienkę, wykładziny i inne pierdoły i wchodzi ekipa od kuchni! A za dwa tyg zaczynamy przenoszenie rzeczy :szok: Poszło migiem!
Jak Moje Dziecię się jeszcze trochę wstrzyma i urodzi się po terminie to już nie pomieszka w wielkim Mieście tylko przyjedzie ze szpitala prosto do domu z ogródkiem :-)

Dziś ostatni dzień Maja - to moje to miało być Dziecię Majowe :wściekła/y:

Miłego dnia Dziewczyny!

witam

Bardzo przepraszam, że narobiłam wam chęci na naleśniki, dodam tylko, że właśnie jem je znowu :-p

gkvip no rzeczywiście teściowa z Ciebie będzie niezła:-D patrz jak mnie twoje zdjęcie zmyliło, że ty sympatyczna jesteś ;-):-D

Katrina ja optymistycznie obstawiam sobotę:tak:

poproszę o kciuki bo wybieram się dziś na wizytę i mam zamiar usłyszeć coś w stylu "ma pani już 3 cm rozwarcia" :-D:-D

oczywiście również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&&&&&&&&&
i za wszystkie mamusie w szpitalach, te w domkach i te które dziś chciały by urodzić &&&&&&&&&&&&&&&&&

czesc dziewczynki

Katrina- &&&&& oby wszystko poszło po twojej myśli

Stokrotka- z zębolami to nie wesolo, ale zakupy pewnie poprawiły ci humorek

BMR- poczekaj...dzień dopiero się zaczął, może coś się rozkręci i będzie jeszxcze maluszek majowy

a ja dzisiaj nie wyspana, bo spałam z Wikotią, wkur...się wczoraj na mojego S i zabrałam się do pokoju młodej...i dzisiaj od rana mam focha...na waszych mężów ciąża wpływa pozytywnie a na S to różnie, raz jest ro rany przyłóż a raz i to się zdarza częściej najchętniej bym go zabiła...zły humor od rana- ciekawe jaki będzie dzień

witam
wlasnie wstalam i wylecialo ze mnie troche wody :szok:

zaza trzymam kciuki, ja tez zaraz ide do gin i tez chce ze 3 cm :-D
katrina za ciebie tez kciuki, niech sie rodzi!
kasia moj tez ma takie dni ze mi daje strasznie odczuc ze ma mnie dosc, jest wrecz niemily :no: ja rzeczywiscie go strasznie cisne z remontem i czasem to pewnie ma prawo sie wkurzac, no ale on ma za male cisnienie z kolei i jakbym na nim polegala to nigdy bysmy nie skonczyli.... ale licze ze to sie niedlugo zmieni, tobie tez tego zycze.

reklama
Witam.
Nocka ok. Oznak nadchodzącego poirodu brak, dzisiaj spotkanie z położna, pewnie znowu będą ważyć, masakra.

Josie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katrina ja stawiam 2 czerwiec, a co tam niech dziecko ma swięto 2 dni

Do góry