Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pracoholik!!!

Trzymam kciuki za Was!
Nie myślałam, że tak długo wytrwam w ciąży. O dziwo - z każdym dniem od rana czuję się lepiej. Opadam z sił ok 18 zawsze! Więc idealnie na pierwszy mecz w danym dniu - ach ten poukładany rozkład zajęć :-)był sex! :> Udało się zmolestować D z samego rańca heheh
Czekam zatem na efekty :>
Miłego dnia i kciuki za rozpakowujące się![]()
Brawo! Czy muszę współczuć Twej drugiej połówce? Jak tak Was czytam to takie diablice z Was - Kobiety walczące o seks - a bardziej o spermę - bo to o nią chodzi przecież. Czyli jednak Ci Mężczyźni są potrzebni - początkowo by Nas zapakować, a następnie by rozpakować 

Ja przemywam zwykłym spozywczym. Zobaczymy kiedy odpadnie.
A i sposób na potówki - przecierać mlekiem. Naszym z piersi. Sposób ludowy ale podobno działa. Moja ma kilka pod paszką więc doniose jak znikną.
Łehehe się uśmiałamBrawo! Czy muszę współczuć Twej drugiej połówce? Jak tak Was czytam to takie diablice z Was - Kobiety walczące o seks - a bardziej o spermę - bo to o nią chodzi przecież. Czyli jednak Ci Mężczyźni są potrzebni - początkowo by Nas zapakować, a następnie by rozpakować
Mój do poniedziałku trzyma się ode mnie z daleka -bo nie chce bym rodziła...
Ja za to czekam na poród i 6 tyg po!!! Kiedy odzyskam siebie~i seks znów wróci do normy - bez przeszkadzającego brzucha ach! :-)
Współczuć nie, on w końcu też coś z tego miał![]()
Zaraz jedziemy do Gdyni po zakupy. W racji Euro wszystko w 3mieście najlepiej załatwiać do mniej więcej 14Wtedy to wylegają na ulice stada kibiców i nie da się przejść normalnie. Irlandczycy są kochani, opanowali Monciaka w Sopocie i sprawiają wrażenie jakby wcale nie mieli zamiaru wracać do domu
Jak dla mnie mogliby zostać - łącznie z hiszpanami
A najfajniejsze jest to, że prawie nie widać kibicek z zagranicy wobec czego polskie dziewczęta nie mają żadnej konkurencji heheh
Dziś mecz, w którym nie wiem komu kibicowaćUwielbiam i Hiszpanów i Irlandczyków. Chyba po prostu będę kibicować murawie, żeby się nie rozpadła do końca.