Młodak - zamordowałabym sąsiada! Ostatnio sąsiadka z papierosem w windzie jechała a ja z Szymkiem i Moniką musiałam wejść bo się spieszyliśmy, to taką zjebkę ode mnie dostała, że cała czerwona wyszła i prawie się rozpłakała... Już nie zapali w windzie raczej...........
Pamka - dziękuję

:*:*:*:* Znaczy chodzi o tą fotkę z dzisiaj?

z oczkiem przymrużonym?

3 ząbki - nieźle! współczuję pogryzienia

ciekawe jak KONESER by to zniósł

odstawienie od cyca ;
Agaundpestka - u nas w sumie codziennie mięsko, bo ja już bez mięsek nie gotuję. z przypraw - natka pietruszki i koperek

Kawałki większe - jeszcze nie, ona i tak ciężka do jedzenia...... Rybki jeszcze nie jadła

ano walczę walczę
Zaza - ano widzisz, jednak żona kucharza to nie taka najgorsza doradczyni na forum
Kasieńka - ja bym poszła do lekarza jutro, znaczy w poniedziałek, ale ja to lubię dmuchać na zimne, bo u Szymka w 1 dzień zapalenie gardła potrafiło zejść na oskrzela... Z resztą ja znam taką zasadę - jak dziecko kaszle, trzeba je osłuchać, jak zaczyna kasłać bardziej - tym bardziej...
MsMickey - to daj znać jak nocka

tyle nowości jednej nocy!
Muńka - dzisiaj się chyba nasze córy umówiły! Monika też dzisiaj lepiej jadła

prawie cały słoiczek! (ja nawet swoje w słoiczki wlewam bo łatwiej mi karmić i w szkle wolniej stygnie

) i też z koperkiem!!
I gratuluję też motorycznych postępów!!!

a co do karmienia - nie smuć się, że końcówka, tylko ciesz się, ze aż tyle ją karmiłaś, i że tak lubiła cycusia

Moja nie lubiła, wściekała się przy nim i nie uspakajał jej...
Muńka, MsMickey - ja chętnie się z Wami spotkam jak tylko mi przejdzie albo nie przyjdzie w zależności, czy się rozchoruję czy obronię

znaczy o przeziębienie mi chodzi ;P
Waris - ja mam tylko kokos
Hatszept - Ty jeszcze pierzesz nowe ubranka? ja już dawno nie

a pajacyki niebiesko-żółte z pajacykami muszą być fajne

Trzymam kciuki za busy day

i fajnie, że chrupki podpasowały
Aylin - fajnie z tym szkoleniem i postępami małej akurat teraz

a z tym suszem - to podobny można właśnie w Thermomixie zrobić, muszę w końcu spróbować, tylko zawsze zapominamy kupić składniki

a małe puszki mleka to chyba w marketach... Nie pamiętam czy w Carrefour express jest, hmmmmm
ViolaPop - ciekawa teoria z tym kokosem i gryką... i fajnie że wytłumaczyłaś co z tym żółtkiem

wiesz, że nie wiedziałam o tym??

wiem, że w buraczkach, szpinaku i natce pietruszki jest dużo żelaza