reklama

Czerwiec 2012

Witam - Monika znowu urządziła koncert tym razem o 6 :/ i już się nie dała położyć :/ za to mąż spał do 10 :dry: jutro moja kolej spania do 10 :-D
Monice dolna dwójka już wyszła cała, górna póki co troszeczkę, i dziąsełko spuchło, także widać jakby miała dziurkę w dziąśle ;D pewnie minie ze 2-3 dni zanim ząbek będzie lepiej widać. Jakoś jedynki dolne jej szybciej wychodziły od momentu przebicia.....

także nieśpiącym współczuję nocek i łączę się w bólu!

reklama
Nasz "budzik" pobudke dziś zzarządził o 7:05. Oczywiście o 8:45 juz zaliczal drzemke a ja razem z nim bo sie pozno wczoraj polozylam.
Do Janek nie pojechaliśmy bo gwiazdor taki koncerty urządza od rana ze wolalam nie ryzykować ryku www tłumie ludzi.
Potrafi się rozwyć gdy sie go przytuli nawet wiec nie wiem jak go wtedy uspokoić.
Zębów nadal brak wiec to na bank skok rozwojowy. K rozwaza prace po 12h w tym tygodniu, a ja będę na pysk padać.

Wspolczuje wczesnych pobudek lub nocnych atrakcji. U nas na szczęście nadal spokoj.

Josie ja tak napisalam o spotkanku :P mam nadzieje ze sie jakos zgadamy :):)

co do nocnikowania moj jakos nie chce ... z kupa nie zdarzam bo od razu jak steka to idzie od razu siku nie widac ...

no i u nas tez masakryczne zmiany nastroju ... choc nie codziennie ale juz wiem ze zaczal sie skok

wiecej jutro w pracy :P mam od 15 do 21 maaasakra

Ale tutaj dzisiaj ruch:rofl2:

Mój trzeci dzień nic nie je poza cycem zupka bee kisielek z malinami i aronią tez :( temperatura wraca jak bumerang, a mnie kurw... bierze na termometr elektryczny, albo muszę go rozbierać i w pupce mierzyć, albo on się złości jak ma pod paszką.
Więc prośba jak się nazywał ten termometr dotykowy polecany??? Zaraz zamówię nie będę na dziecku oszczędzać.

Ale tutaj dzisiaj ruch:rofl2:

Mój trzeci dzień nic nie je poza cycem zupka bee kisielek z malinami i aronią tez :( temperatura wraca jak bumerang, a mnie kurw... bierze na termometr elektryczny, albo muszę go rozbierać i w pupce mierzyć, albo on się złości jak ma pod paszką.
Więc prośba jak się nazywał ten termometr dotykowy polecany??? Zaraz zamówię nie będę na dziecku oszczędzać.

W piatek zamowilam nowy termometr wlasnie ten co ma MsMickey - Microfile bezdotykowy za jedyne £6 :-) Mam nadzieje, ze sie sprawdzi bo elektryczny TT jest do du.py :angry:

A ja dzis bylam na baby markecie cos jak pchli targ tyle ze tylko dzieciece rzeczy i troszke obkupilam mloda :-):tak: i zabawki i ciuszki :-)

Monika śpi, Szymek gada do samochodów, dziś niedziela więc dzień bez ćwiczeń - ale jestem zmęczona! ciekawe jak jutrzejszy poranek... coś czuję, że jutro/pojutrze wyjdzie jedynka lewa górna............................

reklama
Mój dzieć o 7 skończył koncert i poszliśmy spać do 10:30- mogłabym się budzić normalnie o tej porze:tak: oczywiście bez pobudek nocnych...

Aga współczuję choróbska. Co do termometrów to się nie wypowiadam bo niby mam dobry i za każdym razem jak mierzę pokazuje mi temperaturę ok ale my jeszcze gorączki nie mieliśmy więc porównania nie mam....

Idę spać bo mój lunatyk po łóżeczku na 4 zapyzia i zaraz jak znam życie będzie darcie i do łóżka z mamusią.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry