reklama

Czerwiec 2012

a wiecie co moj dzis zrobil? swiadomie mnie rozsmieszal. szarpal czapke i ja sie zasmialam, spojrzal na mnie, zrobil to znow, ja znow w smiech i tak bez konca :-)
rysica gratuluje zabkow, wampierk mowisz :-D:-D

reklama
Rysica gratuluję kolejnych zębiszczy.

Josie moj przykrywa buźkę kocykiem i czeka aż powiem "gdzie jest Szymek?" i wtedy zsuwa kocyk i sie śmieje w głos. Boskie sa takie zabawy.

Dzięki dziewczyny - no wampirek będzie dokładnie jak jej jeszcze druga górna dwójka wyjdzie i będziemy na 1ki czekać ;P

Młodak - ja polecam obcięcie maszynką, super efekt jest ! Tak na 18 mm, GÓRA 15!!! Ale to już się u dziecka krótkie wydaje. Są maszynki, których nie słychać, ze działają. Ale one chyba są do kupienia w hurtowniach.

Josie - hahaha dobrze! Niech próbuje rozśmieszać! :D Monika lubi być rozśmieszana :P a w ogóle to zdjęcia wrzuciłam i filmy :P na galerię :P

Hej dzień mamy i syna dziś był. Obawialiśmy się wyśmienicie i teraz bolą mnie ręce. Moje dziecko ma ciągłą potrzebę hopsania:confused2: same wiecie ile waży ten mój hopsacz.
Josie fajnie że wyjazd się udał.
Rysica gratulujemy nowych zabkow
Modłę się by dzisiejsza noc była lepsza niż wczorajsza

A jak to jest w końcu z tym nocnikowaniem? Sadzać już, czy nie? A jeśli nie to od kiedy?

Czy jak Wasze maluchy zrobią kupę to sygnalizują to jakoś? Przeszkadza im? Bo Zosia nie i czasami mija trochę czasu, gdy się zorientuję :sorry2:

Ja tez sie juz pogubilam z tym nocnikowaniem, tez czytalam ten artykul o zwieraczach i moze co w tym jest ale jak dla mnie wydaje mi sie za wczesnie :sorry: dopiero co sie nauczyla siedziec, poczekam az sama zacznie siadac to wtedy zaczniemy nauke.

A moja jak robi kupe to wiem bo sie spina chociaaz teraz juz mniej... ale tak daje po nozdzach ze nie da sie ominac :-D

Josie- super, ze wyjazd sie udal :tak: a co do mlodej to tatus juz o jej fizyczne osiagniecia zadba :tak::-D

Aylin- gratuluje udanych polowow szkoda ze zamykaja, i kurcze niezle Was urzadzili z tym basenem :angry: my za tydzien nie mamy zajecie bo ferie

Rysica- kolejne zabki :szok: niezle a o=u nas chyba cos powoli tez idzie :-):tak:

Basen zaliczona, mloda zachwycona :tak: ale tatus chyba bardziej :-D nic sie nie bala , dzielna dziewczyna :-)

A z tymi zachowaniami naszych pociech to na 100% skok rozwojowy bo wiekszosc z nas narzeka... u nas juz widze swiatelko w tunelu :tak:

Lece wywiesic pranie i do wyrka uciekam.

hmmm... zgadnijcie czyje dziecko obudziło się o 5 a teraz siedzi w łożeczku i za punkt honoru sobie wzięło obudzenie darciem wszystkich sąsiadów:confused::szok:
Ja jeszcze się do nocnikowania nie przymierzam bo mój najczęściej się załatwia podczas jedzenia- musiałabym pewno go na nocniku karmić;-)

Edek: Mąż mi właśnie wprowadził sprostowanie- syn obudził się o 4:30...
Ziewa już okrutnie i mam nadzieję, że zaraz padnie to i ja się drzemnę

Ostatnia edycja:
widzę, że temat nocników na tapecie, a ja się własnie zastanawiałam, kiedy jest najlepszy czas na rozpoczęcie nauki siusiania do nocnika...
nic nie wiem o żadnym artykule o zwieraczach, ma któraś linka? :)

Aylin ale jaja, że wszyscy uczestnicy kursu zapomnieli, że zajęć nie będzie;-)

Pamka S obudził się o 5.46, ale przed 4 też zapewnił nam trochę rozrywki
nie wiem czy to zęby czy skok, czy może S po prostu chce mnie wykończyć:-D

Rysica gratuluję Monice ząbków!!!

hmmm Trzeecia jestem?? Moja dzis wstała o 7.11. Gdzie z reguły śpi do 8. I połozyc juz sie nie dala.

Sunshine - wam przynajmniej powiedzieli a nie "wydawało im sie ze powiedzieli"

zaza - widzisz, wszyscy zapomnieli bo sa przemęczeni opieka nad dziećmi :)
Ja sie też pocieszam ze to skok. Bo moje dziecie smieje sie, a za 5 minut awanture robi. Wstaje o 5 (wczoraj) i nie chce spać a potem pada o 7 i spi do 10. Szkoda tylko ze ja z nia nie mogę :(

Młoda własnie próbuje rozebrać fotelik do karmienia. Majstruje cos przy śrubkach, a ja sie relaksuje przy duzej zbozowej wstrząśniętej nie mieszanej :) Niestety pozytku z T dzis zadnego nie bede miala. Ma migrene - i to tą wersje przy której niz nie zrobi. O 7 zastałąm go placzącego nad ceramiką.

Rysica - no to masz małego wampirka w domu :) Fajnie. Jak będzie widać to dawaj zdjęcia uzebienia Monisi.

Pamka - ty zamiast skalpela podnoszenie cieżarów ćwiczysz :) odważniki coraz cieższe. Pamiętaj o zmianie ręki aby ci bicepsy równomiernie rosły.

Ja chciałam sie zapisać na gimnac=styke z dzieciem. Ale zajecia w tygodniu o 9.... Ewidennie dla tych co na wychowawczym albo niepracujących mających dobrze zarabiających meżów :( Zajęć dla biednych mamusiek zarabiających na spłatę kredytu nie przewidzieli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry