reklama

Czerwiec 2012

witam się tylko wieczorowo po pracy :-) padam... ale smyka dziś zaliczyłam ;-) przeceny jeszcze większe a mam wrażenie że więcej towaru niż na koniec stycznia :dry: wczoraj też byłam (w innym) i jeszcze jutro chyba się wybiorę bo teściówka (ona to dopiero dziś zaszalała w smyku :szok:) powiedziała że nam kaskę odda :happy2:

do jutra
buziaki

reklama
hatszept - tak, oni są podobni mimo iż zupełnie różni, najbardziej inne to mają usta a najbardziej podobne - brwi. No i mięśnie twarzy chyba bo mimikę mają inną i właśnie inaczej wyglądają jak płaczą. A dokładnie kompletnie inaczej im się usta układają :P

Claudette - pampersy dla dziewczynek?? Znaczy te pieluchomajtki zakładane??

Agaundpestka - współczuję choroby! W razie ataku kaszlu w nocy - NA BALKON - MROŹNE POWIETRZE OBKURCZA TCHAWICĘ i ułatwia oddychanie i hamuje kaszel, wykorzystane! Oczywiście ciepło ubierz ;)
Dzięki, właśnie lekarka mi dziś powiedziała, ze gdyby miał atak to jedna osoba szykuje inhalacje, a druga zawija w kocyk i do okna.
Kurcze ma 37.8 i się zastanawiam czy mu dać nurofen hmm chyba dam żeby w nocy się nie męczył. Nawet biedaczek kolacji nie chciał co do niego nie podobne.

Hatszept to nie bądź zazdrosna tylko określ się, kiedy możesz wziąć dzień wolny to na pewno się do pracującej mamy dostosujemy:-):-):-)

Albo bądź właśnie to może Cię to bardziej zmotywuje a nie w pracy po nocach zostawać:-P

Teraz chcemy Mlodakowej zrobić najazd na chatę... ;-) potem Rysicy;-) a do mnie zaproszenie masz otwarte:-)

Aga współczuję&&&&& trzymaj się&&&&

Ostatnia edycja:
Witam!
U mnie weny nadal brak. :confused2: Tylko proszę się więcej nie zarażać ;-)

U nas walentynki rewelka - M był w pracy 13 godz. (pracuje fizycznie) i jak wrócił to padł. Ale nie jest mi jakoś specjalnie smutno z tego powodu...

Mała też jakaś dziwna - raz uśmiech, raz płacz. Dzisiaj mi pół drogi ze spaceru przeryczała, co jej się nigdy nie zdarza :dry:
Kurcze mlody obudzil sie o 3ej z kaszlem, ale takim krtaniowym:no:pewnie gdyby to byl zwykly kaszel to bym przeczekala, ale tak to sie boje.
Uuuu... Zdrówka życzę! :tak:

Niespodzianka moja sasiadka kiedys juz przyszla z propozycja modlitwy za nas zeby mlody nie plakal :P a teraz to chyba wezwie kogos do pomocy :P:P
:-D

a ja chodzę na rzęsach :dry: zasnęłam ok 2 a o 6 już Monika wyspana albo i nie marudziła, nich już się jej te ząbki wtrżną, wychodzi ta wdójka i wychodzi, już ją czuć ale widać, ze jeszcze nie wyszła do końca, a Monika dalej marudzi.....
dobrze, że w dzień nie marudzi i do tej 6 daje pospać, dzisiaj idę spać wcześniej
!!!!!
aaa - a Szymek ma katar, znowu... już 4 raz tej zimy... Zobaczymy jak Monika.... póki co ją za każdym razem omijało...
mam podobnie - późno chodzę spać, a później... Ale od pn do pracy, więc trzeba będzie się przestawić.

Zdrówka dla Szymka!
No to Monika nauczyła się stawać na nóżki, zaczęło się od kanapy Szymka bo dość niska, a potem już poszło lawinowo - o pralkę, o moją nogawkę :P ciekawe gdzie jeszcze :P o ściany jej jeszcze nie wychodzi ;P ciekawe jak dzisiaj pójdzie jej zasypianie :P czy będzie spać czy stawać w łóżeczku

Gratki! :tak:

A moje dziewczę w końcu się pełzać nauczyło ;-)

Dobra...uciekam Kochana, bo niestety ledwo oddycham przez to choróbsko...blleeeeee...
Tutaj również zdrówka życzę ;-)

A jak to jest w końcu z tym nocnikowaniem? Sadzać już, czy nie? A jeśli nie to od kiedy?

Czy jak Wasze maluchy zrobią kupę to sygnalizują to jakoś? Przeszkadza im? Bo Zosia nie i czasami mija trochę czasu, gdy się zorientuję :sorry2:

Ostatnia edycja:
hatszept - co jakiś czas tylko kontrolujcie młodemu hemoglobinę, moja Magda jak się urodziła, to stwierdzili jej Policytemię. Może to tylko chwilowo tak ma. Ja mam bardzo wysoki poziom hemoglobiny pewnie dlatego Magda po urodzeniu tez tak miała (ja mam normalnie 14,6 - 15,00). Z Alinką na koniec ciąży miałam 14,2. Z Kubą nie pamiętam. Przynajmniej nie grozi mi anemia.

heloł

siedzę przy herbatce, bo niedługo do pracy:confused2:
a potem jedziemy do Sieradza na 7 urodziny mojego chrześniaka i siostra specjalnie na moje życzenie przygotowała lasagne :-D

Aga Hatszept zdrówka!!!!!!!!!!!!!! niech już przyjdzie wiosna, ciepelko i słoneczko i skończą się te choróbska

aga fajnie, że masz lapka, ale słowa nie dotrzymałaś i wcale cie dużo mniej nie było ;-):-p przyznaj się - jesteś UZALEŻNIONA OD BB:-D

Rysica brawo dla Moniki!!!! idzie jak burza ta nasza slodzinka najmłodsza :)

katrina oddaj mi troszkę tej swojej hemoglobiny, co? ;-) ja po porodzie miałam niecałe 7

ano witam witam z pracy

trzy soboty pod rzad pracujace

Maćkukiedys artykul wrzucalam zeby nie nocnikowac do ok 1,5 roku bo mozna zaszkodzic ... bo cos tam miesnie zwieracza inaczej pracuja i moze to w przyszlosci miec negatywny wplyw ... bo takie dzieciaczki jeszcze nie czuja ze idzie kupka... starsze sie schowaja jak chca kupke albo zlapia za krocze jak siku
a u nas tez zero reakcji na kupki w pieluszce ale za to zapach taki ze na kilometr wiadomo ze jest ... dzisiaj to myslalam ze padne po zapaszku ... prawie jak u doroslego masakra wiec kupy nie przeocze ale jak juz jest w pielusze
gratuluje pelzania :D

Zaza wspolczuje ze do pracy i lacze sie w bolu

Hatszept zdrowka !!! moj juz 80 nosi bo 74 troszke przymalawe ... a 80 luzniejsze

Aga zdroweczka dla Antosia ... bidulek malutki oby jak najmniej atakow kaszlu

Kasia.natka nie pis zo smyku :P bo ja paragon wyrzucilam niestety a nie kupie wiecej ciuszko bo nie widze potrzeby :(:(:(:( a i piniazkow brak :P

Rysica to jeszcze sie okaze ze Monisia pierwsza pojdzie :P:P moj jakos sam nie chce lubi meble widocznie co go podpieraja :)

Sunshinesuper waga :):) a chorobska oj mecza czesto bardziej rodzicow niz dzieci

Aylin tos mnie zalamala bo paragonu nie mam ... a takto mialabym dwa zestawy zamiast jednego :(:(:(

Claudette moj tez ciagle z czkawka

Mlodak ja Ci powiem ze obcinanie obcinaniem ale zaraz beda takie same ... ja przejechalam maszynka po dwoch tygodniach odrosly ... polecam maszynke :):)

reklama
Witam, nietypowo w weekend :)

małż się synem od wczorajszego wieczora zajmuje więc luz bluz dla matki :-) wyspana , mega rozleniwiona poleguje w łożu :tak: zaraz koniec bedzie błogiego lenistwa bo chałupe trzeba ogarnąć :-(

my tez smyka zaliczyliśmy i zakupiliśmy sławne pajace za 35 zł ,ale tylko 1 paczke bo my do spania używamy tylko , i trafiliśmy na paczke z 2 szt 74 i 80 - idealnie :-D

Sto lat dla wszystkich ośmiomiesięcziaków z tego tygodnia :-)

halo halo :)

Kifsi hehe trzaby jakies spotkanko krakowiaczek zorganizowac coby maluchy wyscigi zrobily :) moze jak Josie wroci... Kasia.natka ??

jestem za :-) poprzednim razem nam się nie udało :zawstydzona/y: a fajno byłoby jakby szkraby się poznały , zwłaszcza ,że dla mojego ostanio spotkania z dzieciakami to coś niesamowitego :-)

troszke poczytała, ale oczywiście mało zapamiętała :zawstydzona/y:

Hatszept - zdrówka :tak:

Aga - zrówka dla Antosia !!!

Młodak - super fryzurka S :biggrin2:

Iwon - gratuluje 6 z przodu , mi też się marzy , ale z moją wytrwałością do diet to raczej niespełnione zostanie :zawstydzona/y::no:

Rysica- gratki :biggrin2: Monia idzie jak burza :biggrin2: w takim tempie to jeszcze pierwsza sama zacznie śmigać :biggrin2:

Claudette - oby te szmerki to nic poważnego :biggrin2:

Kasia.natka - gratuluje udanych zakupów i życze kolejnych również udanych :biggrin2:

Maćku gratuluje pełzania :tak: a z kupalem to różnie , czasem zaczyna postękiwać a czasem dopiero smrodek sygnalizuje ,że coś tam jest :biggrin2:

Kasieńka, Zaza- już niedługo i ja będe się łączyć z wami w bólu z powodu pracy wekendowej :no: a puki co wytrwałości, szybko zleci :biggrin2:
więcej nie pamiętam , wybaczcie :zawstydzona/y:

no i koniec lenistwa .... zabieram się do codziennych obowiązków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry