reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aylin wiem wiem :) tylko brak paragonu :P no i juz miesiac minal chyba :) a rozmiary mam 80 i 86 :) a podmienialam jedne pajace ktore kupilam :) a wybralam sobie 80 zoltoszare bodziaki z krotkim, czerwono czarne marynarskie z krotkim, i 86 niebieskie w pieski, a do spania 80 i 86 zielono rozowe z dlugim wszystkie po 20 tylko jedne bodziaki niebieskie co bylo 5 w paczce za 35\

a bodziaki po 5 w paczce tez sa teraz za 20 ??

a ja chodzę na rzęsach :dry: zasnęłam ok 2 a o 6 już Monika wyspana albo i nie marudziła, nich już się jej te ząbki wtrżną, wychodzi ta wdójka i wychodzi, już ją czuć ale widać, ze jeszcze nie wyszła do końca, a Monika dalej marudzi.....
dobrze, że w dzień nie marudzi i do tej 6 daje pospać, dzisiaj idę spać wcześniej
!!!!!
aaa - a Szymek ma katar, znowu... już 4 raz tej zimy... Zobaczymy jak Monika.... póki co ją za każdym razem omijało...

a ja chodzę na rzęsach :dry: zasnęłam ok 2 a o 6 już Monika wyspana albo i nie marudziła, nich już się jej te ząbki wtrżną, wychodzi ta wdójka i wychodzi, już ją czuć ale widać, ze jeszcze nie wyszła do końca, a Monika dalej marudzi.....
dobrze, że w dzień nie marudzi i do tej 6 daje pospać, dzisiaj idę spać wcześniej
!!!!!
aaa - a Szymek ma katar, znowu... już 4 raz tej zimy... Zobaczymy jak Monika.... póki co ją za każdym razem omijało...

Ty już nie narzekaj na Monisię, bo ona Ci z reguły ładnie nocki przesypia, tylko wcześniej spać się kładź :-p:-p a ząbale muszą wyjść i jakoś trza do tego przywyknąć. A ile już mała ma ząbków??

Za oknem budują bloki i już wszystkie piętra zbudowali ( 5 pięter) i dziś patrzę a na dachu trzech roboli gra sobie w piłkę :szok::szok::szok: chciałam ich nagrać, ale nie zdążyłam :baffled:

Heloł
Właśnie wyszła od nas fryzjerka. Jedyna fota wyraźna
DSC_0170.jpg

Poplakal sie pod koniec i darowalismy mu scinanie maszynka. Spiacy byl bo dosłownie zaraz po tym zdjeciu odwrócił główkę i zasnal.

Jeśli chodzi o ten nocnik to Leni ma dwa zwykłe w domu i robi ładnie kupkę do nich od ponad tygodnia, a tamten tylko u teściów i ona się go wystraszyła, no ale co tam.. Teściowa zawsze wie co kupić ;-)

Gwiazda buszuje po pokoju i zwiedza z czkawką w tle:cool2:, a ja relaksuje się po pracy tylko, że mam tyle roboty, że przyniosłam ją do domu na weekend :-(:zawstydzona/y:

Młodak ale słodko wygląda :tak: kurcze kiedy mojej urosną takie włoski :sorry2:

Muńka - wiesz, jak się człowiek do dobrego przyzwyczai to potem tak jest że narzeka choć inni mają gorzej ;P Monice wychodzi 4ty ząbek, dolna dwójka.

Kasieńka - no to niech już w końcu wyjdzie ;)

Claudette - moja też zwiedzała dzisiaj mieszkanie z czkawką ;P
a co do nocników to my kupiliśmy aż 3!!! Dopiero Chicco zdał egzamin, bo w innych Szymkowi siku górą wyciekało bo miały za niskie to to takie między nogami ;P
a ten Chicco miał duuużo wyższe ;) zaraz Wam pokażę różnicę, także mamy chłopców uważnie się przyglądajcie jak będziecie nocniki kupować ;)
http://allegro.pl/nocnik-z-kaczuszka-nocniczek-dla-dzieci-4-kolory-i3004376326.html
powiedzmy, że to taki "standard"
http://allegro.pl/anatomiczny-nocnik-chicco-rozowy-i2983632665.html a tu chicco z wysokim przodem :)

Młodak - ładnie Szymkowi, ale w sumie niewielka różnica ;) Jak ja Szymka obcięłam, to różnica była spektakularna! Oczywiście nie chodzi mi o grzywkę :P

Ostatnia edycja:
Claudette mój tez właśnie smiga po pokoju i czka.

Muszę i ja o nocniku pomyśleć bo kupke i tak lapiemy na papier wiec chyba juz mozna go posadzic.

Muńka - wiesz, jak się człowiek do dobrego przyzwyczai to potem tak jest że narzeka choć inni mają gorzej ;P Monice wychodzi 4ty ząbek, dolna dwójka.

Kasieńka - no to niech już w końcu wyjdzie ;)

Claudette - moja też zwiedzała dzisiaj mieszkanie z czkawką ;P
a co do nocników to my kupiliśmy aż 3!!! Dopiero Chicco zdał egzamin, bo w innych Szymkowi siku górą wyciekało bo miały za niskie to to takie między nogami ;P
a ten Chicco miał duuużo wyższe ;) zaraz Wam pokażę różnicę, także mamy chłopców uważnie się przyglądajcie jak będziecie nocniki kupować ;)
Nocnik z kaczuszką nocniczek dla dzieci 4 kolory (3004376326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
powiedzmy, że to taki "standard"
ANATOMICZNY NOCNIK CHICCO RÓŻOWY (2983632665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a tu chicco z wysokim przodem :)

Młodak - ładnie Szymkowi, ale w sumie niewielka różnica ;) Jak ja Szymka obcięłam, to różnica była spektakularna! Oczywiście nie chodzi mi o grzywkę :P

Właśnie dlatego sama tego nie zrobiłam. Zależało mi na obcieciu tylu i.boczkow, gory i przodu prawie nie ruszalismy. Ja różnice widze wreszcie jego uszy sa na wwierzchu.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry