reklama

Czerwiec 2012

reklama
Zaczne od zyczen spoznionych
sorry2.gif
dla Wojtusia buziaczki i dla MAjeczki oczywisciejakos wczoraj przegapiłam.

Byłam w smyku i kupiłam nusi na 86 cm pajace w krokodyle. Kolekcja chłopięca ale ładniejsze były. A ja rózowości mam juz dość. I bodziaki z długim w kwiatuszki i z krótkim żółte i rajtuzki.... Zaszalałam.

A mój T. kupił bagiete, szampana, ja zrobiłam guakamole i sery pleśniowe :)

Byłam na pobraniu krwi z nusią. Nawet nie zapłakała. Dzielna dziewczynka. Siusków pobrać sie nie udało - ale mama poluje. Do 14 moze zdąży :)

a co mam pisać? :)

byłam na hali zlecić wózkowemu przygotowanie towaru do jutrzejszej wysyłki, mamy strasznie mały magazyn wyrobów gotowych i z tego powodu jest tam masakryczny bałagan, w sumie to skończyłam segregować raporty dzienne z produkcji i muszę się zabrać za pracę właściwą a strasznie mi się nie chce:-p

Ahjo!

W końcu przyszedł @, nie to, że się cieszę z tego stanu, no ale to czekanie już mnie wkurzało. Fajnie, że na weekend, bo będę odciążona z Gabi. Nie dość, że mężulek, to jeszcze teściowie, bo dziś do nich jedziemy:-)

Właśnie przed chwilką Gabi prawie sama usiadła :-D weszła w siad skośny i nie bardzo wiedziała co dalej :-)

Muńka ja tez chce porodowke ale telewizora nie mam ... a na necie brak :(:(:(:(:(

A ja już chyba tego nie będę oglądała, bo za dużo nerwów mnie to kosztuje..
Kurcze mlody obudzil sie o 3ej z kaszlem, ale takim krtaniowym:no:pewnie gdyby to byl zwykly kaszel to bym przeczekala, ale tak to sie boje.

Milego dnia wszystkim.

zdrówka dla młodego!!

Spadam się pakować, życzę udanego dnia!! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry