reklama

Czerwiec 2012

reklama
Najlepszego dla Gabi i Majki:-D
Pamka strasznie to przykre i mam nadzieje, ze wyjdzie z teggo.
Ja dzis nawet sie zastanawialam coby bylo z Antkiem gdyby mi sie cos stalo.

Jutro jade po swojego lapka:-Db:szok:

Munka mam tak samo zz tymi smoczkami choc A tez nuka toleruje.

no ja właśnie nie chcę jej dawać inne smoki, więc ubolewam, że AVENT olał te 6-18 ;-)

Nie widziałam naprawdę takich nocników. Jak dla mnie to kiepski pomysł, bo przecież na kibelku nie siedzi się jak na koniu i nie chciałabym, żeby dziecko kojarzyło załatwianie się z takim siedzeniem...
claudette - to teściowa prezent dowaliła :-)

Jednak się przełamałam i mężowi zrobiłam walentynkową romantyczną kolację ze świecami i winem :) zaraz idziemy grać więc tylko na szybko ;)

Muńka i Miśki2 - gratuluję 8 m-cy Gabi i Majki

Kasia.natka gratuluję raczkowania :D

Claudette - trzymam kciuki by badania i serduszka i oczek wyszły ok
a nocniczek mi się podoba :D

Pamka - straszny ten wypadek! :szok: Ja też się zawsze boję co by było gdyby!

spalismy do 5 bo sie mlody przesikal i nie chcial pozniej zasnac ... ale on chyba tez wszedl w ten okres kolejnego skoku bo tyle ryczy ze nawet jak byl maly tyle nie plakal ... jakas masakra po prostu ... siedzi siedzi bawi sie ladnie nagle cos i placz ... rano juz wstawal bez placzu a teraz tak placze i sie zanosi ze szok
ale juz jest wszystko dobrze, kupki normalne w miare sie zrobily ok 3 dziennie jak zawsze teraz z jedzeniem zaczal nadrabiac taki glodomor ze szok, wczoraj kaszke taka gesta chcial wyssac z kubka albo wybrac reka :D

Iwon
gdzie pierwszy post :P:P

Miśki spoznione ale szczere zyczonka na 8 miesiecy :D

Claudette smieszny ten nocnik ale nie uzywalabym go jako nocnik... trzymam kciuki za Lenkowe serduszko

Muńka ja tez chce porodowke ale telewizora nie mam ... a na necie brak :(:(:(:(:(

Sunshine fajne masz te kursy :D i joga rewelacja ... tylko skoro mala tak kaszle nie boisz sie jej wszedzie wozic ?

Pamka tragedia ... oby wyszla z tego &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Niespodzianka pokaz niekapek :) bo ja wciaz sie waham .. a juz 8 miesiac mija prawie

Ostatnia edycja:
Aga ja tez bym tego nie bagatelizowala

u nas natomiast pojawila sie chrypa ale obstawiam ze to od tego jego pernamentnego placzu ... ja wymiekam jak zaczyna plakac bo spokoj tylko na rejkach ale i to nie zawsze a kazde odlozenie to ryk ...

Witam Wszystkie:-)
Od wczoraj jesteśmy w Ł więc nie istniejemy zbyt na bb. Walentynki romantycznie - poszliśmy na pogrzeb Piotra dziadka...
no ale przynajmniej rano trochę celebrowalismy życie:-P

Jutro rano wracamy.

Miski uściski dla Majeczki :-)

Munko sciskaj Gabiszona :-) i tak sama poprawię następnym razem:-):-):-)

No i Polaa dla Wojtalca :-):-)

Wszystkie oczywiście spóźnione ale naprawdę szczere:-)

Z tym wypadkiem to chyba schiz wszystkich rodziców. Może trzeba się zastanowić, kto zajalby się naszymi dziećmi w razie... osoby chrzczace - teoretycznie po to są chrzestni. My będziemy musieli kogoś wybrać...

witam
pizza była przepyszna, a piwko niebo w gębie, wypiłam jedno i się chichrałam jak głupia :-D

Aga lepiej idź to sprawdzić

Miśki spóźnione sto lat dla Majeczki!!!!

Kasienka chyba się nasze chłopaki zsynchronizowały, bo Sergiusz też o 5 wstał z płaczem, ale przyczyny płaczu nie znam:baffled:

Kasia głosik oddany

a nocnik to dla mnie jaka ułańska fantazja hehe, na pewno bym takiego nie kupiła

Pamka ale tragedia :( Smutne, oby wyszla z tego &

Aga moze lepiej sprawdzic ten kaszel. Nawet jakby sie nic nie dzialo to bedziesz spokojniejsza, a jutro przychodnie zamkniete.

Zaza to super, ze wieczor sie udal :)

Miski przykro mi z powodu dziadka. A co do rodzicow chrzestnych - niby po to sa, zeby zajac sie dzieckiem w razie smierci rodzicow, ale w praktyce raczej najblizsza rodzina bierze malucha. Zupelnie teoretycznie, nie wyobrazam sobie zycia z moja chrzestna. Po komunii o mnie zapomniala :dry:

Kasienka moj tez wczesna pobudke zarzadzil i tez sie wydziera. Tylko czekam az sasiedzi doniosa, ze dziecko krzywdze :dry:
A niekapek taki
tttrainer.jpg

reklama
Zaza Niespodzianka witam zatem w klubie ;)

Niespodzianka moja sasiadka kiedys juz przyszla z propozycja modlitwy za nas zeby mlody nie plakal :P a teraz to chyba wezwie kogos do pomocy :P:P

MsMickey nie mozna myslec ze stanie sie cos zlego bo zle mozna latwo przywolac podswiadomie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry