reklama

Czerwiec 2012

reklama
MsMickey myslalam ze na poscieli sama robilas wzorek ... chyba wypral mi sie mozg :P

Mlodak ja bym policzyla tesciowej ... masakra co za baba

Pamka gratuluje nowej umiejetnosci :) moj jak spiewam kosi koci to macha raczkami i obija nimi o siebie :)

byłyśmy z MsMickey, jej Gosią i Gabi na Nędznikach :-)

idę w kimę, bo powieki na zapałki zaraz będę musiała podtrzymywać!

chcialam sie zapytac o czym ale juz doczytalam u MsMickey :-p

I sto latek dla Gabi :tak:

Aylin- ale fajnie z tym kinem :tak:

Zaza- udanych Walentynek i smacznej pizzzy :-) ja dzies nie gotuje czekam jak Pe wroci i chinszczyzne zamowimy w ramach walentynkowego wieczoru :-D:tak:

Rysica- moja spi w pajacach czyli te z zakrytymi nozkami? ja mowie na nie spiochy :-p na jej styl raczkowania sa w sam raz :tak:

A my dzis zakonczylismy kurs baby masazu i dostalysmy certyfikat :-) Przed albo po swietach zaczynamy Yoge :tak: nie moge sie doczekac!

HAPPY WALENTINE'S DAY
!

witam dziewczynki :-)

Muńka najlepszego!

ja dziś zaliczyłam endokrynologa i wszystko jest ok, wyniki dobre więc kontrola w lipcu :happy2:
Misia szaleje pełzając, trochę raczkując i siadając co chwilę :-D ona ma tyle radości ale my chyba więcej ;-)

U mnie też brak weny.

Okulista, bo Lenka trze okropnie oczy i często ma podkrążone i czasem wysypkę. Okulista ma stwierdzić czy to alergiczne czy nie. Ale jak dzwonię do poradni gdzie mnie wysłano mówi mi że nie ma takiego numeru :sorry2:

Kardiologa mamy na 19stego marca, ale jak zadzwoniłam do górnośląskiego centrum zdrowia dziecka to dała nam termin na październik!!!! Ale powiedziała gdzie dzwonić żeby było szybciej :tak: Nie wspomnę o tym, że dzwoniłam godzinę, bo ciągle zajęte..

Muńka buziak dla Gabi! :)

Sunshine ale macie fajnie z tą jogą! Ja szukałam u siebie w mieście zajęć dla niemowlaków, ale znalazłam tylko jedno miejsce, gdzie są jakieś zabawy godzinę co tydzień od 8go miesiąca. Może pójdziemy... Chociaż chciałam jogę!! :-p

Zaza walentynkowa pizza? Mnie czekają walentynkowe urodziny teściowej czyli romantyzm jak co roku, bo mąż pewnie zapomniał, że poza mamusią ktoś może mieć święto :sorry2:

kasia dobrze, że wyniki ok! I fajnie, że Misia się rozszalała! Lenka też, śmiga wszędzie, a najwięcej mamy radochy jak nas goni ;-)

Hej, witam sie z kawusia.

Claudette mam nadzieje, ze z serduszkiem malutkiej wszystko bedzie ok &&&& Swoja droga to okres oczekiwania na termin jest po prostu absurdalny. Pazdziernik :no: Dobrze, ze dostalas namiary na miejsce gdzie Was szybciej przyjma.

W ramach Walentynek moj malz zostaje na nadgodzinach do 17.30, w domu bedzie kolo 18.30 - akurat wykapie buntownika i poloze spac. Reszta wieczoru dla nas :) Podobnie jak Sunshine zamowimy chinskie (odkladam dietke na jutro ;) ) Chyba, ze L bedzie trul 4 litery zeby mu nalesniki zrobic :dry: Od wtorku (angielski pancake day) truje :dry: Dzisiaj u mnie piekna pogoda, wiec bylam na dluuuuugim spacerku (w koncu). Od razu inaczej sie czuje i jak widac na brak weny nie narzekam ;-) Kupilam kolejny niekapek dla malego - zakochany od pierwszego lyku - wrzask i rozpacz jak mu zabralam. Uzywalam do tej pory tommee tippee explora, a teraz kupilam tej samej firmy, ale ze silikonowym ustnikiem (tip it up). Strzal w 10.
Dobra nie truje wam - chyba jakiegos slowotoku dostalam :nerd:
Cholercia mewa mi wrzeszczy przed domem, jak obudzi malego to ja ubije :wściekła/y::angry:

Edek

Zapomnialam o najwazniejszym :zawstydzona/y:

Munka 100 lat i moc usciskow dla Gabi

Miski 2, dla Majeczki tez najlepsze zyczenia.

Polaa no i spoznione ale szczere buziaki dla Wojtusia

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny w imieniu Gabi :-)

I sto latek dla Gabi :tak:
A my dzis zakonczylismy kurs baby masazu i dostalysmy certyfikat :-) Przed albo po swietach zaczynamy Yoge :tak: nie moge sie doczekac!

HAPPY WALENTINE'S DAY
!

gratulacje za certyfikat!!:-)

witam dziewczynki :-)

Muńka najlepszego!

ja dziś zaliczyłam endokrynologa i wszystko jest ok, wyniki dobre więc kontrola w lipcu :happy2:
Misia szaleje pełzając, trochę raczkując i siadając co chwilę :-D ona ma tyle radości ale my chyba więcej ;-)

super, że wyniki ok!!

U mnie też brak weny.

Okulista, bo Lenka trze okropnie oczy i często ma podkrążone i czasem wysypkę. Okulista ma stwierdzić czy to alergiczne czy nie. Ale jak dzwonię do poradni gdzie mnie wysłano mówi mi że nie ma takiego numeru :sorry2:

Kardiologa mamy na 19stego marca, ale jak zadzwoniłam do górnośląskiego centrum zdrowia dziecka to dała nam termin na październik!!!! Ale powiedziała gdzie dzwonić żeby było szybciej :tak: Nie wspomnę o tym, że dzwoniłam godzinę, bo ciągle zajęte..

hhmm...Gabi też dość często trze oczy i nawet czasem od tego ma zaczerwienione. Muszę powiedzieć o tym pediatrze.
A terminy do lekarza pokazują, jak zawsze, rzeczywistość naszej służby zdrowia.

W ramach Walentynek moj malz zostaje na nadgodzinach do 17.30, w domu bedzie kolo 18.30 - akurat wykapie buntownika i poloze spac. Reszta wieczoru dla nas :) Podobnie jak Sunshine zamowimy chinskie (odkladam dietke na jutro ;) ) Chyba, ze L bedzie trul 4 litery zeby mu nalesniki zrobic :dry: Od wtorku (angielski pancake day) truje :dry: Dzisiaj u mnie piekna pogoda, wiec bylam na dluuuuugim spacerku (w koncu). Od razu inaczej sie czuje i jak widac na brak weny nie narzekam ;-) Kupilam kolejny niekapek dla malego - zakochany od pierwszego lyku - wrzask i rozpacz jak mu zabralam. Uzywalam do tej pory tommee tippee explora, a teraz kupilam tej samej firmy, ale ze silikonowym ustnikiem (tip it up). Strzal w 10.
Dobra nie truje wam - chyba jakiegos slowotoku dostalam :nerd:

też muszę kupić G nowy niekapek i chyba wybiorę taki z silikonowym ustnikiem, skoro piszesz, że rewelka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry