Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
byłyśmy z MsMickey, jej Gosią i Gabi na Nędznikach :-)
idę w kimę, bo powieki na zapałki zaraz będę musiała podtrzymywać!

na jej styl raczkowania sa w sam raz
nie moge sie doczekac!
ona ma tyle radości ale my chyba więcej ;-)
Nie wspomnę o tym, że dzwoniłam godzinę, bo ciągle zajęte..

Dobrze, ze dostalas namiary na miejsce gdzie Was szybciej przyjma.
Od wtorku (angielski pancake day) truje
Dzisiaj u mnie piekna pogoda, wiec bylam na dluuuuugim spacerku (w koncu). Od razu inaczej sie czuje i jak widac na brak weny nie narzekam ;-) Kupilam kolejny niekapek dla malego - zakochany od pierwszego lyku - wrzask i rozpacz jak mu zabralam. Uzywalam do tej pory tommee tippee explora, a teraz kupilam tej samej firmy, ale ze silikonowym ustnikiem (tip it up). Strzal w 10.

I sto latek dla Gabi![]()
A my dzis zakonczylismy kurs baby masazu i dostalysmy certyfikat :-) Przed albo po swietach zaczynamy Yogenie moge sie doczekac!
HAPPY WALENTINE'S DAY !
witam dziewczynki :-)
Muńka najlepszego!
ja dziś zaliczyłam endokrynologa i wszystko jest ok, wyniki dobre więc kontrola w lipcu
Misia szaleje pełzając, trochę raczkując i siadając co chwilęona ma tyle radości ale my chyba więcej ;-)
U mnie też brak weny.
Okulista, bo Lenka trze okropnie oczy i często ma podkrążone i czasem wysypkę. Okulista ma stwierdzić czy to alergiczne czy nie. Ale jak dzwonię do poradni gdzie mnie wysłano mówi mi że nie ma takiego numeru
Kardiologa mamy na 19stego marca, ale jak zadzwoniłam do górnośląskiego centrum zdrowia dziecka to dała nam termin na październik!!!! Ale powiedziała gdzie dzwonić żeby było szybciejNie wspomnę o tym, że dzwoniłam godzinę, bo ciągle zajęte..
W ramach Walentynek moj malz zostaje na nadgodzinach do 17.30, w domu bedzie kolo 18.30 - akurat wykapie buntownika i poloze spac. Reszta wieczoru dla nasPodobnie jak Sunshine zamowimy chinskie (odkladam dietke na jutro
) Chyba, ze L bedzie trul 4 litery zeby mu nalesniki zrobic
Od wtorku (angielski pancake day) truje
Dzisiaj u mnie piekna pogoda, wiec bylam na dluuuuugim spacerku (w koncu). Od razu inaczej sie czuje i jak widac na brak weny nie narzekam ;-) Kupilam kolejny niekapek dla malego - zakochany od pierwszego lyku - wrzask i rozpacz jak mu zabralam. Uzywalam do tej pory tommee tippee explora, a teraz kupilam tej samej firmy, ale ze silikonowym ustnikiem (tip it up). Strzal w 10.
Dobra nie truje wam - chyba jakiegos slowotoku dostalam