reklama

Czerwiec 2012

Mamy raczkujących dzieci - a propo piżamek - jakie używacie? Bo mnie pajacyki już wkurzać zaczęły, bo jak rano Monikę nakarmię to nie chcę mi się jej od razu ubierać, i tak sobie drepcze na czworaka w pajacyku a ja poleguję jeszcze znaczy śpię (mąż ją dogląda boi się do pracy szykuje) i jej się strasznie ściągają nogawki, chociaż pajacyki za duże nie są (w ogóle to rozmiar 68 z mothercare) i ostatnio jej założyłam piżamkę, a Szymek pamiętam spał już też w piżamkach zwykłych, albo w rampersach z długim (tak, z gołymi stopkami). Kurcze nie chcę mi się jej przebierać rano a mąż ma swoje rzeczy do zrobienia, ale w pajacykach jej ciężko raczkować... a takie ładne te pajacyki... nie ma nigdzie przecen na piżamki albo rampersy??
Ja Julka kładę spać w piżamce. Mamy kilka pajacy ale on się w nich plącze;-)
Promocje są zawsze na all...

A w ogóle to dzień dobry. Idę się do pracy szykować póki mój mały ukochany walentynek śpi, bo się nie kapnął, że ja już wstałam.

reklama
witam!
zaglądam na szybko, bo dzisiaj dyro ma przyjechać i pewnie będzie często zaglądał :/

dzisiaj wychodzę w pracy wcześniej, bo popołudniu wybywamy z D z naszego zadupia do większego miasta na walentynkową pizzę :) także babcia będzie miała debiut w kapaniu małego - zaleciłam jej pelerynkę przeciwdeszczową :-D

dlatego nie zamierzam. Tuczyć. Bo potem bedzie sie odchudzać musiala. Ale sinlac jest fajną baza do niektórych przepisów. Więc zuzyje.
to fakt, można fajnie wzbogacić smak papek :) czasem też młodemu dodam do jakiegoś obiadku łychę Sinlacu i od razu wcina chętniej ;)

My po szczepieniu i szukam poradni kardiologicznej w okolicy, bo dostałyśmy skierowanie, bo szmer nad serduszkiem jakiś się pojawił :-( i do okulisty musimy iść też..
może u kardiologa się okaże, że to fałszywy alarm... trzymam za to kciuki!!! a okulista czemu?

mlodak hahah padłam, twoja teściowa powinna zostać bohaterką jakiejś książki lub serialu - hiscior murowany!!! przemyśl, bo może byś sobie nieźle dorobiła ;)

Muńka MsMickey czy ja wam nie zabroniłam tych spotkań, hę ?:-p

mnie też się nic nie chcę... coś ostatnio nieprzytomna jestem, kładę się spać coraz wcześniej a i tak jestem rano niewyspana... co to będzie jak do pracy wrócę i będę wstawać o 5?? Mam nadzieję, że to tylko przesilenie zimowe... a ja tak kocham spać, szczególnie rano, przewracać się z boku na bok i przekręcać poduszką na chłodną stronę...

Monika dzisiaj wstała sama na nóżki - rano w łóżku trzymając się mnie a raczej wspinając się na mnie ;P a jaka była z siebie dumna!!! :D

no i już się zaczyna "mamo, ona mi rozwaliła tory!", "mamo, ona mi siedzi na książce", "MAMO.........." ale mimo wszystko co chwila ją woła, bawi się z nią, robi tak, żeby go ganiała raczkując, nie no dwójka dzieci jest śmieszna ;P

aa i dzieki za odpowiedź o piżamkach :) tylko co zrobić z tymi pajacykami, które już mam??

taa, mąż by mnie prześwięcił :P bo to on kupował ;P muszę kupić ściągacze, obciąć stóki same i ściągacze wszyć, będą rampersy i będzie ok :D

naprawdę?

Mój nie ma nic przeciwko :) ja juz posprzedawałam część ciuszków z których moja wyrosła a były w fajnym stanie. I mam kase na kolejne :)

Myśmy byly na Henzel i Gretchen łowcy czarownic. Czyli Jaś i Malgosia 20 lat później :) Wcześniej zahaczyłysmy o kawe w Mc donaldzie na wynos i Smyka.

I UWAGA - W SMYKU RZUCILI RESZTKE WYPRZEDAŻY. Bodziaki 3 i 5 paki za 20 zł. Pajace 3 paacki do wyboru do koloru po 35 zł. Ładniejsze niż te co kupiłam poprzednio. Więc ide jutro po południu wymienic. Jak któraś coś chce to moge kupić. Tylko dajcie mi znać tak do 16.

A i z moim dziecięciem coę sie dzieje - zasneła przy mnie o 18.20. Mówiłam mezowi ze jak sie obudzi ma nakarmic. Przyszłam przed chwilą a on mi mowi ze wstała na czworaki, zapłakała z zamkniętymi oczami wiec dał kaszke z butelki i padła na brzuchu (ona nie sypia tak - nigdy) i Śpi nadal. Zmieniłam pampersa od tyłu. Nawet nie przebierałam. Śpi taka umorusana.

Fajny film ??

Muszę wyskoczyć do Smyka :tak:

Moja ostatnio też wyjątkowo potrafi spać na brzuszku,a wcześniej jej się to nie zdarzało.

Muńka MsMickey czy ja wam nie zabroniłam tych spotkań, hę ?:-p

hhmm...jakoś sobie nie przypominam :-D
Smacznej pizzy!!!

aa i dzieki za odpowiedź o piżamkach :) tylko co zrobić z tymi pajacykami, które już mam??

obcinaj stopy :-) aaaaa, właśnie zauważyłam, że chcesz to zrobić ;-)

Ja trzymam ciuszki dla kolejnego bobasa, czy to mojego, czy siostry:-)

Moja Walentynka kończy dziś 8-smy miesiąc :-D:-D

Ostatnia edycja:
Muńka ucałuj 8 miesięczną walentynkę.

A film - taki łooo ale kolezanka ma za darmo bilety więc chodzimy czasem na takie bajkowe-horrory czy jak to inaczej nazwać. No i mąż nie płacze ze go nie wziełam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry