Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Muńka - już dzisiaj znaczna poprawa z tymi zajadami po Pimafuorcie! Także śmiało!
Pamka - ja się uszczuplałam skalpelem, zrobiłam też 1 i 4 cz. treningu 6 minut i wymiękam! idę się kąpać! I zaraz będę dostarczać organizmowy węglowodany, żeby miał siłę spalać tłuszcz jak to mówi Chodakowska - mąż kupił czekoladę PIERROT e.Wedel..... wariat
nie oprę się 
Pamka - ja się uszczuplałam skalpelem, zrobiłam też 1 i 4 cz. treningu 6 minut i wymiękam! idę się kąpać! I zaraz będę dostarczać organizmowy węglowodany, żeby miał siłę spalać tłuszcz jak to mówi Chodakowska - mąż kupił czekoladę PIERROT e.Wedel..... wariat
i Pe wrocil do domu
okazalo sie ze babka nie zezwolila wejsc im na swoje pole i nie mogli pobrac probek.... wrrrrr 4h drogi na marne ale nic ja sie ciesze, bo walentynki razem :-)

), a lekarz spóźnił się 20 min. Więc jak już w końcu dopchałam się do rejestracji to przepisałam się na inny termin, bo mama nie bardzo mogła dzisiaj małej pilnować.

) + zaczęłam skalpel
. I to w takich odstępstwach czasowych. Chcieliśmy trochę mniejszą różnicę pomiędzy chłopakami a maleństwem ale nam się nie udawało. Ale patrząc z drugiej strony nie było by mnie z Wami ;-). Trzymam kciuki aby Wasze plany rodzinne się spełniły