Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, a co do alko to ja już od dawna chcę zakładać taki klub tu ale co z tego jak wcześniej UU były i karmi tylko chlały :-), teraz to od poniedziałku mam zamiar przestać z alko bo kuna czas na odchudzanie tylko że tyle już tych poniedziałków minęło że masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Młodak to my strzelamy focha boś się nie pochwaliła ;-) a moja A. dziś konczy 9 miesiączek
Edek Alijenka właśnie złozyłam zamówienie u mojego męża na coś %

) tak zeby byly widoczne tylko 2 scianki, cala reszta wszystkie rurki kable i inne *******y schowane w srodku. ale maz sie do tego zabiera jak pies do jeza od kiedy sie wprowadzilismy czyli od czerwca, i na razie mamy takie tymczasowe malutkie gdzie podtrzymuje zycie paru roslinkom, dwum zoltym slimakom i zoltemu glonojadowi. i chyba jeden neonek sie ostal... ostatnio mamy kose bo po tym wszystkim jak przyszedl stolarz, zrobil cala ta obudowe przy schodach to on stwierdzil ze takie wielkie akwarium to jednak nie na jego sily, za duzo grzebania i pod tymi schodami niewygodnie
no wiec akwarium stoi pod znakiem zapytania, ja sie nie zgadzam zeby stalo gdzie indziej, a on chce kupic takie 60l...