alijenka
Mamcia Nataszki :))
mlodak ja mam 1 kwietnia chrzciny Niuśki i dupa blada bo nie mam się w co ubrać :-
-
-
-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-), tylko jak się rozstałam z mym byłym mężem to kazałam mu to wszystko zabierać, została mi tylko agama brodata ale ona już staruszka była i po jakimś czasie musiałam ja pochować :-(mlodak ja mam 1 kwietnia chrzciny Niuśki i dupa blada bo nie mam się w co ubrać :--
-
-
-(

PS2 ten victorinox w akwarium chwilowo dociaza korzen ktory jest nowy i jeszcze sie nie napil![]()

ja oczywiście nadrabiam sobie wieczorem seriale w necie - dziś Prawo Agaty i Przepis na życie. Jeszcze teraz z babcią przez tel. pogadałam i pora spać. moja wczoraj wypiła 120 ml mleka przez ten smoczek do kaszki. Hehe zapomniałam wsypać kleiku. Nawet sie nie zachlysnela. A mleko zeszło chyba w minute

Mickey, Munka, jesli bedziecie planowac spotkanie w przyszlym tygodniu to dajcie znac proszę. Wygląda na to, ze w koncu dzien urlopu nie będzie problemem...
Munka ja wczoraj wlasnie ogladalam zalegle odcinki przepisu i agaty... i mi sie lezka w oku zakrecila bo ostatnio agate ogladalam w lipcu zawsze podczas karmienia malego gdy mi zasypial przy piersi:-( jakos tak smutno ze to juz nie wroci!!!
Munka, to moze tuz po swietach sie uda...trzymam kciuki za tescia!!!
: