reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Niespodzianka daj znać jak ten kubek sie sprawuje. Hmmm a kogo to buty, bo Ty nie wygladasz na dinozaura;-) Ja ostatnio zrobiłam porzadki z butami i stety niestety doszłam do wniosku z zakupy butowe są niezbędne.
Właśnie Iwon jak mozesz nie wiezdzieć za MsMickey urodziła - wstydz sie :-p

MsMickey - te pare dni szybko zleci (wiem wiem łatwo mówić) a przynajmniej bedzecie pewni ze wszystko ok.

Sylka - u nas szmery były przy infekcji, mam nadzieje ze nie wróca. Czy Twój syneknie zrobił ci przypadkiem na złość ;-) Nastęonym razem szybciej wstaniesz:-p

reklama
Hej
Oliwka dzwoniła, że są już na miejscu, że wybrała sobie pokój i jest SUPER!!!

Ze szkoła? U nas dopeiro kl IV mogą jechać na wycieczki kilkudniowe i dobrze, bo nie chciałabym jechać z takimi małymi dzieciaczkami :no:
jest to szkolna wycieczka dla klas 1-3.

Kasiek taa, zakupy bez problemu odebrałam. A przygotowania ogólnie bez szału bo nic takiego nie robimy. Fajnie, że wypad do kina udany... wyścigi??? podziwiam

asik buuhahahaha, mam nadzieje ze nikt ich nie wzial
nie ładnie śmiać się z koleżanki
super, że z serduszkiem ok

Josie trzeba było spytać małża kto będzie nosił ten pierścionek, on czy Ty???

Hatszept kurczę i u Was problemy kupkowe? oby szybko minęły. Współczuję @

Aylin moja lekarka też mówiła, że jabłka zatwardzają

MsMickey szkoda, że dzisiaj nie wychodzicie ale może to i lepiej, że Julo będzie pod obserwacją lekarzy

Sylka
i po co przetrzymywałaś dziecia?

Iwon hehe Aylin dobrze Ci napisała.

a i wczorajsza "randka" się udała... obejrzeliśmy filmik wylegując się na kanapie, zjedliśmy kolacyjkę i...trzeba było iść po dzieciaki

Pierwsze pytanko, bo zapomnę :) nie wiecie czy można zwracać/ wymieniać książki w EMPIKU??

cdn. jak nadrobię :)

Asik fajnie, ze Oliwka zadowolona :) w de już dzieciaki w przedszkolu wyjeżdżają na 3-5dni i z dwa razy w roku mają nocowanie w przedszkolu.

Josie, a czy Ty przypadkiem nie miałaś się oszczędzać??

MsMickey oj wiem, ze Gosia czeka i do domu ciągnie, ale czasami lepiej 2-3dni dłużej zostać niż np po paru dniach w domu wrócić do szpitala (często się tak zdarza).

Tak piszecie o kubkach/ butelkach dla dzieci i chciałam napisać jaki Antek ma i hmmm nie wiem od którego zacząć :D :D

Ostatnia edycja:
Aga chyba wedlug prawa wszystko mozna zwrocic do 14? dni. Kiedys bylam swiadkiem klotni ekspedientki z jakims wyjatkowo namolnym klientem, to byla odziezowka ale on wlasnie mowil ze wedlug prawa moze zawsze zwrocic nieuzywany towar nawet jesli byl z przeceny.

Asik no ja bede nosic ale moj maz to wybredny klient i wszystko musi miec naj- najlepsze i najtaniej...
Fajnie ze mloda zadowolona

Aga chyba wedlug prawa wszystko mozna zwrocic do 14? dni. Kiedys bylam swiadkiem klotni ekspedientki z jakims wyjatkowo namolnym klientem, to byla odziezowka ale on wlasnie mowil ze wedlug prawa moze zawsze zwrocic nieuzywany towar nawet jesli byl z przeceny.
Mój brat pracuje w znanym serwisie samochodowym i twierdzi, ze zwrot to tylko dobra wola sprzedającego.

Co do zwrotu ksiażki nie wiem, kiedyś czytałam o 5 dniach, oddajesz bez podania przyczyny.

Nie weim czy na obecnym etapie nie bedzie na spacery najlepszy zwykły bidon. Mati najchetniej pije ze zwykłej butelki "z gwinta" .
U na stez kubków, niekapków dostatek, sztuk chyba ze 7-8. Część wyparzyłam oddam Oliemu.

reklama
Kurcze to zrobie sobie dzis wycieczke do empiku, bo w piatek babcia kupila Antkowi dwie ksiazki i jedna fajna, ale druga MASAKRA.
U nas tez przewaga bidony, ale do kawy inki musi byc ten :)
imagesnn.jpg
A jako niekapek to najbardziej sprawdził nam sie ten:
images.jpg
A ostatni nabytek to ten (tkmaxx za 19zł):
NUK ZESTAW PLAŻOWY DLA MALUSZKA 10225097 - 3087587358 - oficjalne archiwum allegro

Załączniki

• imagesnn.jpg
    imagesnn.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 45
  • images.jpg
    images.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 49
Do góry