andzia1980
Fanka BB :)
oj Nikosiu nasz kochany !!! będziesz miał nie lada wyzwanie !!!
Dobra,biorę się za robotę (jeszcze nie wiem jaką), bo oczywiście siedzę w necie...
u mnie bb walczy z likwidacjami - i oczywiście bb wygrywa.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj Nikosiu nasz kochany !!! będziesz miał nie lada wyzwanie !!!
Dobra,biorę się za robotę (jeszcze nie wiem jaką), bo oczywiście siedzę w necie...

Pe zadzwonil i wybil mnie z toku.....
moze zle spalas? &&&& oby szybko przeszlo 
Wy to sie najedzicie pociagami.... a A na pewno bedzie zachwycony
pracuje jako Environmental Technician dokladniej mowiac jak cos sie ma wybudowac to musi sprawdzic czy mozna na danym terenie to postawiac np skleby, domy, bloki. Ostatnia jego delegacja byla bo sprawdzali grunty pod farme wiatrakow wiec wszelakie pomiary i probki ziemi i torfowisk ale tez pomiary gazu i probki wody bo firma X zechce klasc rury pod kanalami (rzeka). Dosc ciekawa praca tym bardziej dla niego bo w wyuczonym zawodzie
duzo tez ma roznych szkolen na wyjazdach.
)Przepraszam Iwon - poszłam odsypiac nocke z dzieciem. TYSIA. Nadal śpi a ja was z kom podczytuje![]()

tylko teraz jak zaczelam szkole to zrobil sie problem bo nie mam z kim mlodej zostawic
a czesto nie wyjezdza teraz to jest moze 4-5 raz w przeciagu roku i nie dluzej niz 3-4 dni wiec luzik. Ta ostatnia delegacja byla dluga ale to byla jedyna taka nio i byl na weekendy ;-)
co dziennie cos innego z innymi ludzmi wiec jest zadowolony bardzo jedynie kasiorka niska ale mysli juz o zmianie firmy na taka bardziej rozwojowa ;-) Plus taki w tym sektorze, ze jak sie juz zachaczysz to masz znajomosci i mozesz przemieszczac sie miedzy innymi formami
najgorzej jest sie zalapac.
a rece sprobuj w kwasku cytrynowym wymoczyc ;-)