reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Mam huk roboty ( inwentaryzacje - jak ja tego nie lubie buuuuuuuu), wczoraj padłam z chłopakami - znowu :zawstydzona/y:

Tylko coś od siebie - MATI ZNOW NIE PŁAKAŁ, POWIEM WIEĆEJ WCHODZIŁ DO ŻŁOBKA Z UŚMIECHEM:-):-). Mi tez ktoś dziecia podmienił (josie)

reklama
hej hej

nocka jak nocka mała płakała ale nie wstałam do niej i trwało to może z 3 min

dziewczyny to wygląda jak taka dziurka w mostku :szok: boję się że to może być zaczątek "kurzej klatki", będę na szczepieniu muszę to koniecznie skonsultować z lekarzem

Kasienka ale ona normalnie robiła kupę, ostatnio jak byłą chora coś takiego jej się stało, byli właśnie już z tym u lekarza nawet jakąś gruchę taką kupili i nic ona się boi i już

Aga, kasiek do mnie można w każdej chwili przyjechać i tak siedzę w domu a jak nie w domu to jestem gdzieś w jego okolicy :-)

Muńka ale miałaś fajny weekend :-):-)

polaa to Ty tak samo wymiarowo jak ja :-D:-D, tylko szkoda że inne partie ciała się różnią u mnie i to na +++++

andzia no to dobrze że Mati taki dzielny :-):-)

kasiek :

Z okazji urodzin składam Ci moc życzeń:
uśmiechu, zdrowia, radości, mnóstwa prezentów i gości,
przyjaźni wielkich i małych, wielu przygód niebywałych
i uśmiechu wesołego i wszystkiego, wszystkiego najlepszego!

r0qd.jpg

Ostatnia edycja:
Hejo :happy:

Melduję, że u nas zdrowotnie ciut lepiej, to znaczy młody nie ma już wysokich temperatur. Za to w dzień maruda, a dzisiaj w nocy pobił wszelkie rekordy - budził się około 17 razy :baffled: Po prostu jazda, jeszcze nigdy tak nie było. Przebudzał się z krzykiem/wrzaskiem i uspokajał na moje "ciii". Potem wzięłam go do wyra, żeby go głaskać, to raz dostałam z liścia :baffled: Przyłożył mi że hej, tak się rzucał. Boszszsz, nie wydaje mi się że to choroba, raczej zęby, bo ślini się, nie wiem tylko które. No nic, dyżurowałam z młodym trzy nocki z rzędu, bo mi go bylo szkoda, poza tym w ciągu dnia M. z nim jest. Ale dzisiaj chyba naprawdę muszę się wyspać.

Kasieńka
zdrówka dla Nikosia! Ech, wredny, podstępny katar :confused2: Dostaliście 2 tygodnie zwolnienia? My tylko 10 dni i chyba to był błąd, że za wcześnie go poslaliśmy do żłobka po tym antybiotyku.

Rysica nieustannie dużo zdrowia dla taty i wytrwałości dla Ciebie! :elvis: Fajnie, że Monia polubiła żłobek :)

Josie no widzisz, jak się małemu apetyt poprawił :happy: Oby tak dalej :)

Muńka witaj po przerwie :) Wyspałaś się chociaż? :wink: Pomiary jak u mnie - 162 i 36/37 :)

Kasiek ach, taki bobas to marzenie. Chociaż mój też zasypia o 19 i śpi do 6.30. Tylko niestety z pobudkami w nocy :sorry:

Polaa ale fajnie, że masz taki ciążowy pamiętnik. Super będzie zajrzeć do niego po 20 latach :-)

Andzia dzielny Mateo :-)

P znowu codziennie wstaje o 8.00:) W nocy też kręci się i kołdra w buzi na przemian z rękoma i cycem i płacz - drugie połówki czwórek.

iwon
P na piersi i jakoś nie choruje, ale podam ci taki przykład. Je byłam od urodzenia na mm i nigdy w życiu nie brałam antybiotyku z powodu choroby, bo nigdy chora nie byłam. Tak więc te teorie mnie nie przekonują:) Dobrze, że już zdrowiejecie:)

muńka masz pamiętniki z ciąży itd....aaaaaaaaaaa HIT!

andzia super, że młody polubił żłobek!

polaa Kuba faktycznie wysoki, heh po rodzicach:)

alijenka dobrze, że szybciutko zasnęła:) Dzięki za życzonka!

aga alijenka to co kiedy się spotykamy i u której, bo mam chęć poplotkować? Ja również zapraszam do siebie, z komunikacją krucho więc mogę po was Aguś podjechać tylko trzeba byłoby skombinować drugi fotelik do auta.

hej hej

nocka jak nocka mała płakała ale nie wstałam do niej i trwało to może z 3 min

dziewczyny to wygląda jak taka dziurka w mostku :szok: boję się że to może być zaczątek "kurzej klatki", będę na szczepieniu muszę to koniecznie skonsultować z lekarzem

Kasienka ale ona normalnie robiła kupę, ostatnio jak byłą chora coś takiego jej się stało, byli właśnie już z tym u lekarza nawet jakąś gruchę taką kupili i nic ona się boi i już

Aga, kasiek do mnie można w każdej chwili przyjechać i tak siedzę w domu a jak nie w domu to jestem gdzieś w jego okolicy :-)

Muńka ale miałaś fajny weekend :-):-)

polaa to Ty tak samo wymiarowo jak ja :-D:-D, tylko szkoda że inne partie ciała się różnią u mnie i to na +++++

andzia no to dobrze że Mati taki dzielny :-):-)

kasiek :

Z okazji urodzin składam Ci moc życzeń:
uśmiechu, zdrowia, radości, mnóstwa prezentów i gości,
przyjaźni wielkich i małych, wielu przygód niebywałych
i uśmiechu wesołego i wszystkiego, wszystkiego najlepszego!

r0qd.jpg

twarda jestes z ty nie wstawaniem :szok:
nie wiem jak wyglada ta kurza klatka, i mam nasdzieje ze to nie to

Hejo :happy:

Melduję, że u nas zdrowotnie ciut lepiej, to znaczy młody nie ma już wysokich temperatur. Za to w dzień maruda, a dzisiaj w nocy pobił wszelkie rekordy - budził się około 17 razy :baffled: Po prostu jazda, jeszcze nigdy tak nie było. Przebudzał się z krzykiem/wrzaskiem i uspokajał na moje "ciii". Potem wzięłam go do wyra, żeby go głaskać, to raz dostałam z liścia :baffled: Przyłożył mi że hej, tak się rzucał. Boszszsz, nie wydaje mi się że to choroba, raczej zęby, bo ślini się, nie wiem tylko które. No nic, dyżurowałam z młodym trzy nocki z rzędu, bo mi go bylo szkoda, poza tym w ciągu dnia M. z nim jest. Ale dzisiaj chyba naprawdę muszę się wyspać.

Kasieńka
zdrówka dla Nikosia! Ech, wredny, podstępny katar :confused2: Dostaliście 2 tygodnie zwolnienia? My tylko 10 dni i chyba to był błąd, że za wcześnie go poslaliśmy do żłobka po tym antybiotyku.

Rysica nieustannie dużo zdrowia dla taty i wytrwałości dla Ciebie! :elvis: Fajnie, że Monia polubiła żłobek :)

Josie no widzisz, jak się małemu apetyt poprawił :happy: Oby tak dalej :)

Muńka witaj po przerwie :) Wyspałaś się chociaż? :wink: Pomiary jak u mnie - 162 i 36/37 :)

Kasiek ach, taki bobas to marzenie. Chociaż mój też zasypia o 19 i śpi do 6.30. Tylko niestety z pobudkami w nocy :sorry:

Polaa ale fajnie, że masz taki ciążowy pamiętnik. Super będzie zajrzeć do niego po 20 latach :-)

Andzia dzielny Mateo :-)

super ze z Julem lepiej
Po anty powinno sie dziecko ok. 10 dni przetrzymac z dala od źródła zarazków, niestety nie kazda z nas ma takie możliowści:-(

P znowu codziennie wstaje o 8.00:) W nocy też kręci się i kołdra w buzi na przemian z rękoma i cycem i płacz - drugie połówki czwórek.

iwon
P na piersi i jakoś nie choruje, ale podam ci taki przykład. Je byłam od urodzenia na mm i nigdy w życiu nie brałam antybiotyku z powodu choroby, bo nigdy chora nie byłam. Tak więc te teorie mnie nie przekonują:) Dobrze, że już zdrowiejecie:)

muńka masz pamiętniki z ciąży itd....aaaaaaaaaaa HIT!

andzia super, że młody polubił żłobek!

polaa Kuba faktycznie wysoki, heh po rodzicach:)

alijenka dobrze, że szybciutko zasnęła:) Dzięki za życzonka!

aga alijenka to co kiedy się spotykamy i u której, bo mam chęć poplotkować? Ja również zapraszam do siebie, z komunikacją krucho więc mogę po was Aguś podjechać tylko trzeba byłoby skombinować drugi fotelik do auta.

Fajnie ze mozecie sobie pospac. U nas ani śladu czwórek.
A na jaki temat chcesz tak plotkować ???? Hmmmmmm
;-):-D

Kasienka- zdrówka dla Nikosia i duzo duzo sił dla Ciebie. I prosze sie nie wygłupiac z tym rodzeniem:no:

Ostatnia edycja:
Damian już ma się dobrze:tak: łobuzuje na całego

Zostawiłam na stole kubek z resztkami kawy rozpuszczalnej,wyszłam do łazienki, wracam a młody się oblizuje i masuje po brzuszku, że dobre:szok: chyba nic mu nie będzie po małym łyczku?

Kasieńka zdróweczka dla Nikosia

Rysica kciuki za tatę

Alijenka, Kasienka nie straszcie mnie tymi problemami kupkowymi. U nas pierwszy raz się zdarzyło, że przez 3 dni nie robił. Fakt, poprykiwał co chwile ale nie było widać, żeby chciał zrobić. Myślę, że to raczej przez tą chorobę

Josie no no no, ale Jasiu dostał apetytu;-)

Alijenka D. nie ma wgłębienia

Muńka oj, nie ładnie robić sobie przerwy od bb;-)

Kasiek wow, ale ładnie śpi ten bobo, chociaż ja też nie mam co narzekać.
Wszystkiego najlepszego:-)

Andzia ale zmiana, super, że Mati z chęcią chodzi do żłobka:tak:

Iwon fajnie, że zdrowiejecie, współczuje nocki

Alijenka fajne te flamastrowe cuda :happy: Ale niestety nie dla nas - mój ma w nosie wszelkie próby rysowania i malowania, dla niego jeszcze za wcześnie :sorry:

reklama
Iwon moja ciągle chce rysować, już ma wszystko pomazane długopisem, dłonie, nogi, brzuch i buzi już nie wspomnę :-D:-D, ale najlepiej to trzeba z nią siedziec i rysować raz ona raz ja i ciągle krzyczy mama kolka kolka - że mam kółka rysować

Do góry