reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hej kobiałki

zaś naskrobałyście na maksa !!!! :-D:-D

My wczoraj cały dzień na dworze, ja tak jak kasiek cały dzień grabiłam no ale mój ogród pograbić w jeden dzień to masakra, a dziś mała urządzała sobie histerię ot tak sobie bo chciała siedzieć w łóżeczku ale musiał ktoś z przy niej być i tak w kółko co ja ją z łóżeczka wyciągnęłam to gile się lały po pas, a jak jak ją wsadziłam to się uspokajała ale musiałam z nią tam siedzieć, a to wina tego że zrobiła sobie zamiast 2 h drzemki to pospała 30 min.
Do tego mam ful załatwiania bo muszę odnowić wszystkie papiery dotyczące mojego zasiłku wychowawczego z MOPS-u także ganiam po urzędach skarbowych i gminach, mam dość biurokracja na maksa !!!!!!!!!!!
W końcu się wkurzyłam i pojechałam z nią na basen aby ją wymęczyć i teraz śpi zobaczymy jak długo :-):-):-)

Iwon gratuluję nowego ząbala :-):-)

mlodak dziękuję za namiary na lekarza :)
a ja musiałam ją w końcu uśpić bo młoda niestety nie chciała się bawić tylko łaziła i marudziła tak że ja już nie wytrzymywałam

polaa zazdraszczam zasypiania małego u mnie nie wiem kiedy taki dzień nastanie

Kasienka my niestety jeszcze ze smokiem, choć czasami gdzieś jak jedziemy to zapomina mi się zabrać smoka i udaje mi się ją położyć na drzemkę ale jest to strasznie ciężkie:-D, ona na samo zaśnięcie ma smoka a później go wypluwa i śpi całą noc bez niego nooooo chyba że mi akcje nocna odstawia to wtedy dostaje smoka

kasiek dobry pomysł na zachęcenie małej do jedzenia owoców :-):-):-), a tort rewelacja :-D:-D

Iwon co do przespanej nocki to gratulacje i muszę Wam powiedzieć że ja też miałam dziś pierwszą przespaną nockę bez pobudek małej i bez płaczu, ale co z tego jak od 4 mój K dawał taki koncert chrapania że szok, myślałam że go zaraz uduszę

andzia to masz fajnie bo ja jakbym zasnęła wcześniej niż Niuśka to nie wiem kto by ją położył spać :szok::-D:szok:

Muńka hahahaha to Cię MsMickey robi w bambuko :-):-):-D:-D

aronia ale najważniejsze że wyjazd się choć troszkę udał :-D

asik wow ile mały pospał !!!!!!!!! ja to się tylko zastanawiam jak po tej zmianie czasu małą przestawić na inne godziny :confused::confused::confused:

Muńka ja mojej daję obiad dopiero o 16 - 16.30 bo my tak jemy, czasami tak jak dziś jak jechałyśmy na basen to dałam jej wcześniej

Rysica trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&, zdrowiejce tam !!!! będzie dobrze z tatą &&&&&&&&

ehhh przepraszam jak kogoś pominęłam ale już mam oczopląs !!!!!!!!!!

magnii jesteśmy z Wami !!!!!!!!!! ślemy buziole !!!!!

tylko nie myslcie, ze my jestesmy weganami / jemy na surowo itd :sorry2:Zwracamy uwage na jakosc jedzenia (zeby swieze itp) ale nie az tak radykalnie :tak:Mieso jemy. A w teorie o zasadowych/kwasnych posilkach wogole nie wierze :-p

Asik - ja wiem, ze z nadgarstkeim nic sie bezposrednio od jedzenia nie zrobi. Ale jezeli czegos w organizmie brakuje czy jest niedozywiony to latwiej cos zalapac - nie wiem, jak sie taka radykalna zmiana diety na mnie odbila. Nie sadze, by byl to czynnik decydujacy ale moze swoje 3 grosze dolozyl ;-)

Kasiekz - wypad byl fajna odmiana ale bynajmniej nie odpoczynkiem. Bejbiszonek brykal caly czas, w koncu tyle tam nowego do odkrycia :rolleyes: No a ja musialam uwazac, zeby nie pchal sie do konskiego placka, nie wkurzal za bardzo gosci w restauracji itp - w sumie standard ale i tak co i rusz mialam zadyszke :elvis:

alijenka - fajne prace, może się kiedyś skuszę, bo chciałabym mieć coś takiego.

Mąż kupił mi ryż jaśminowy :sorry2: czy ona nadaje się do sałatki z tuńczykiem i ogórkiem kwaszonym?? Nigdy go nie jadłam.

Uuuu, puściutko ;-)

M. w końcu dał się przekonać na jutrzejszy spacer z J. ;-) A w planie weekendowym mamy mega długi wypad rodzinny do lasu. Już się nie mogę doczekać, no i będą foty :happy2:

Rysica tulaski dla Was! :-*

reklama
Kupiłam starszakowi zimowe butki (czarne trapery - jak na syna electro rodziców przystało ;-)). Ale są bardzo ciepłe i teraz nie wiem, czy już mu je dawać czy jeszcze trampki? Kurcze niby już rano chłodno no i październik, ale z drugiej strony po południu mamy niemalże lato :szok:

A oto buciki :)

3613199504.jpg

Załączniki

• 3613199504.jpg
    3613199504.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 46
Do góry