Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
karetka przyjechała i w ekspresowym tempie zabrali dzieciaka do szpitala. Oby nie się nie stało...taka zdolna to ja nie byłam zeby wpaść na to aby ubierać świnkę morską w sukienki i malować jej paznokcieasik też miałam kiedyś świnkę i była superUbierałam ją w sukieneczki lalek, malowałam paznokcie i woziłam w wózku dla lalek, ale jak jej w akwarium co 3 dni waliło to masakra! I też powiedziałam sobie nigdy więcej
![]()
;-)
pewnie odreagowywuje to co dzieje sie w dzieńasik ale moja ma już 16 zębów teraz tylko jeszcze piątki zostały ale jak narazie nie widać aby tam się coś działo
i oby już nie rosła
D. też przynosi buty i czapeczkę jak chce na dwór iść
Jakis smutny od tego, sam malo mowi po swojemu
Czuje sie, jakbym go zawiodla
Od porodu nie bylam chora, tylko 2 czy 3 razy mnie "straszylo" a tym razem jak po nacisnieciu guzika sie rozchorowalam w przeciagu doslownie 60sekund
, nie dalo sie uprzedzic chorobska
Nie mam sily pilnowac bejbiszonka, wiec "rozebral" juz dwa opakowania herbaty ekspresowej, rozbil szklanke, umorusal sie jogurtem jagodowym... A taka ladna pogoda, ze myslalam ze pol dnia spedzimy na dworzu 

Witamale marudzicie z tymi nockami
trzeba zaakceptować, ze mamy małe maluchy które się budzą i już
A tak poważnie to nie koniecznie lęki separacyjne czy zęby, w tym wieku często dzieci odreagowują/ przeżywają to co się w dzień wydarzyło, przecież dla nich wszystko nowe jest i stąd te budzenia, jęczenia itp.

Tylko piszecie bezwstydnie o tych spotkaniach, a ja daleko, samotna, niepoznana(((
Oj Mlodak, Mlodak...
G dziś ma dzień BEZ drzemki... wrrr
Kurczę, mama dzwoniła i mówiła, że znajomej dziecko się dusiłokaretka przyjechała i w ekspresowym tempie zabrali dzieciaka do szpitala. Oby nie się nie stało...
Ciążowyaga jaki test?