Sylka.
Fanka BB :)
Witajcie kobietki,
No w końcu mam chwilkę wolną bo młodziak zasnął. Czas na kawkę i bb:-)
Sunshine, oj współczuję nocki.Wiem co to znaczy. Mój brzdąc też wybudzał się często i nie było bata, musiałam wziąć go do nas do łóżka.
Andzia mam nadzieję, że chłopaki czują się lepiej.
Oj, to musiało wyglądać przekomicznie. Widzisz Aga, widocznie dla twojego A. nie ma nie. Jak nie dasz sam sobie weźmie
Asik to fajnie, że O. będzie chodzić na tańce. Moja córa bardzo lubi takie zajęcia. Co roku wyjeżdża na kolonie taneczne
Alijenka właśnie doczytałam, że jesteśmy ten sam rocznik ;-)
Fajnie masz że twoja mała tak dużo mówi. Pamiętam jak moja Paulina była w wieku Szymona też mówiła bardzo dużo i też juz składała wyrazy razem. Co chwila powtarzała nowy wyraz. W wieku dwóch lat mówiła zdaniami i spokojnie można było się z nią dogadać. A przy tym była też straszna gadułka.:-) Sz.. natomiast mówi dużo mniej. W zasadzie podstawowe wyrazy typu mama, tata, baba, bach itp.. A i ciągle gada coś po swojemu, w tylko dla niego zrozumiałym języku :-) I jest tak jak mówią, każde dziecko jest inne.
Muńka mocno zaciśnięte &&&&&&& za kurs
Papitkaaza ciebie też mocno trzymam &&&&&&&&
MsMickey historia z G super !!!
Kasienka panie w przedszkolu na pewno poradzą sobie. Szkoda by było aby Twoja praca poszła na marne.
kasia.natka u nas z tym mówieniem podobnie.
Dziewczyny karmiące butelką, czy wasze dzieciaki też jeszcze w nocy budzą się na mleko? Mój grzdyl budzi się o 3-ciej nad ranem
i pokazuje że chce mleko. Jak mu nie chce dać to jest awantura. A mi w środku nocy nie chce się z nim szarpać. I wiem, że może przespać całą noc bo już nie raz tak się zdarzyło.
No w końcu mam chwilkę wolną bo młodziak zasnął. Czas na kawkę i bb:-)
Kasiek super, że wyniki w porządku. I fajnie masz z tym zasypianiem P. Ja to mogę pomarzyć, że Sz. zaśnie przed południem. Od dawna ma tylko jedną drzemkę i często w okolicach 13 lub 14-tej.Ja robiłam sobie kawę, a P jadła śniadanie w foteliku przy bajkach i oczywiście zasnęła przy nim![]()
Sunshine, oj współczuję nocki.Wiem co to znaczy. Mój brzdąc też wybudzał się często i nie było bata, musiałam wziąć go do nas do łóżka.
Andzia mam nadzieję, że chłopaki czują się lepiej.
Ja dziś na noc ubieram biustonosz pancerny i jakiś kombinezon, bo młody mnie dziś sam w nocy rozbierałi wszedł pod koszulkę do cyca
![]()
Oj, to musiało wyglądać przekomicznie. Widzisz Aga, widocznie dla twojego A. nie ma nie. Jak nie dasz sam sobie weźmie

Asik to fajnie, że O. będzie chodzić na tańce. Moja córa bardzo lubi takie zajęcia. Co roku wyjeżdża na kolonie taneczne
Alijenka właśnie doczytałam, że jesteśmy ten sam rocznik ;-)
Fajnie masz że twoja mała tak dużo mówi. Pamiętam jak moja Paulina była w wieku Szymona też mówiła bardzo dużo i też juz składała wyrazy razem. Co chwila powtarzała nowy wyraz. W wieku dwóch lat mówiła zdaniami i spokojnie można było się z nią dogadać. A przy tym była też straszna gadułka.:-) Sz.. natomiast mówi dużo mniej. W zasadzie podstawowe wyrazy typu mama, tata, baba, bach itp.. A i ciągle gada coś po swojemu, w tylko dla niego zrozumiałym języku :-) I jest tak jak mówią, każde dziecko jest inne.
Muńka mocno zaciśnięte &&&&&&& za kurs
Papitkaaza ciebie też mocno trzymam &&&&&&&&
MsMickey historia z G super !!!
Kasienka panie w przedszkolu na pewno poradzą sobie. Szkoda by było aby Twoja praca poszła na marne.
kasia.natka u nas z tym mówieniem podobnie.
Dziewczyny karmiące butelką, czy wasze dzieciaki też jeszcze w nocy budzą się na mleko? Mój grzdyl budzi się o 3-ciej nad ranem