Iwon
Lipcowe Mamy '05
a ja w tym czasie mam 5 do 10 minut zeby zrobic sobie kawe bez czegos uczepionego mojej nogawki lub ciagnacego za bluze z blagalnym spojrzeniem "wez mnie na rece".

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja w tym czasie mam 5 do 10 minut zeby zrobic sobie kawe bez czegos uczepionego mojej nogawki lub ciagnacego za bluze z blagalnym spojrzeniem "wez mnie na rece".
kasienka to oby dalej tak łagodnie przechodziłMoja w łóżeczku w dzień za żadne skarby nie zaśnie. Tylko w wózku
U sąsiadki dzieć to samo, a u opiekunki zasypia w 5 min. w łóżeczku. Coś w tym miejsc, że w innych miejscach dzieci inaczej się zachowują.
andzia co do ogólnego złego nastroju to współczuję. Wypiłabyś sobie winko, ale póki co d.upa. Ja w takich chwilach wlewam w siebie browarka bezalkoholowego Lech, właśnie mam zakupioną nową zgrzewkęA co je przed snem? Moja musi zawsze zjeść miskę kaszy żeby spać do rana, inaczej wybudza się na cyca.
aylin są zakwasy czy kondycja piękna i brak?
Kupiłam kubek ze słomką NUK i to jakaś tandetna porażka. Mam od 4 miesięcy kubek z rurką dr browns i bez porównania. Tańszy, banalniej się czyści, otwiera zamyka i w ogóle picie z niego normalnie leci, a ten NUK do kosza:/