Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No chodziło mi o Adiego ?Aga- tak , następnym razem jeszcze grochu po kolana nasypię
Żarcik oczywiście. Karę miał Adi a on dotrzymywał mu towarzystwa.
Na tych sankach to grupowo zjedziecie i kg bedzie brakowało![]()
Munka fajny klimat
No i G puscila pierwszego w zyciu pawia... cos jej siedzi na zoladku bo od rana tylko pije, nic nie je. Napila sie wlasnie soku z woda i przyszla sie do mnie przytulic... tiaaa. Cala zem obrzyganaa wylecial tylko sok i troche jablka, wiec to nie to... no nic, poczekamy, zobaczymy. Jak myslicie, dawac juz smecte?
u mnie zupa jarzynowa i kurczak w sosie winno-omidorowym z ciecierzycą podawany z kaszą jęczmiennąmsmickey poczekałabym ze smectą. I oby to było jednorazowa niestrawność. P wczoraj sobie 'rzygła', bo jej awokado leżało:/ Odnośnie wysypki to nie brałyście czasem 2-3tygodnie temu antybiotyku z ampicyliną i nie słyszałaś może o mononuklerozie? Wysypka może utrzymywać się bardzo długo Mononukleoza
aylin nie wytrzymałam i właśnie robię tą zupę z kalafiorem ryżem i mlekiem kokosowymPachnie w całym domu!
edek: i zrobiłam jeszcze tartę z kalafiorem, szpinakiem i pomidorami suszonymiwzięło mnie dziś
P zakochana: Sounds of the Animals Song - YouTube