andzia1980
Fanka BB :)
Adrian tez miał uczulenie na amoksycyline ale wysypka wyszła na 3 dzień.
Josie dobrze ze katar odpuscil > dajesz J jutro do żłobka.???
Kurcze Mati dalej spi, pewnie tez bedziemy walczyc do późna
Josie dobrze ze katar odpuscil > dajesz J jutro do żłobka.???
Kurcze Mati dalej spi, pewnie tez bedziemy walczyc do późna

jest już lepiej, plamki znikają, opuchlizna też ale najwcześniej we wtorek nas wypiszą bo to może wracać niestety i gdyby zaczynała się dusić to tam jej od razu pomogą
na szczęście humor ma dobry i ogólnie dobrze się czuje
Przeczytalam wczoraj w regionalnej prasie artykul o tym, ze dzieci nie powinny pic wiecej niz 1/4 filizanki (a dorosli 1 filizanke) herbat roslinnych dziennie ze wzgledu wlasnie na produkty piroliozy aminow. Mowiac prosto: rosliny zawieraja substancje odstraszajace roslinozercow i substancje te zawarte w ziolach sa trujace i przy intensywnym, wieloletnim spozyciu uszkadzaja watrobe. Ponadto na zwierzeta dzialaja karcerogennie (u ludzi nie ma badan na ten temat) W polskim internecie o tym ani slowa, w Rosji sa tylko artykuly strikte naukowe i Rosjanie zajmuja sie tylko botanika, nie zastanawiaja sie nad wplywem alkalanow melisy czy miety na zdrowie ludzi, za to w Niemczech wydaje sie byc to najnowszym przedmiotem paniki - rzad ostrzega przed herbatkami, w mediach ach huczy
Ja lubie ziolowe herbatki, moje dziecko tez, pijemy litrami i teraz nie wiem, czy Niemcy to panikarze, czy ja lekkomyslna