reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

młodak - jak ci wygodniej to mozesz mi na fb podesłac. Obojetnie.
Też zdjecie widziałam, o wiele lepiej wygląda i jeszcze w pościeli kolorowej. Nie tak szpitalnie.
Mlodak - czy ona jeszcze czegos potrzebuje?

To już odpisze tutaj. Nie mam jeszcze papci i szlafroka. Marzy mi się taki pluszowy kolorowy, może być w misie czy serduszka, fioletowy albo różowy - to moje marzenie, żebym wyglądała kolorowo bez tych włosów.

Jeśli ktoś taki ma to chętna jestem bardzo.

Jakby co mlodak i parę innych dziewczyn ma mój adres, bo ja od jutra do szpitala

Jeszcze raz dziękuję Wam z całego serca

reklama
Widziałam wczoraj taki szlafrok u nas w sklepie. Niestety o cenę nie pytałam bo się spieszylam. Jutro podejde i się.dowiem.

Edek Kasiu smsa dostałam ale odczytałam dopiero w nocy bo o 19 wyszliśmy na bal a wiadomość dostałam o 19:30 :)
Pan nie chciał podpisywać bo w sumie sensu nie było. Napisał mi wiadomość że łóżko dostarczył. Fajny gość trzeba przyznać.

Ostatnia edycja:
mlodak ja jeszcze nie mam nr konta a też chcę dołożyć się do transportu. Proszę o nr!:) A na piżamę, szlafrok i kapcie tez zbieracie? Sorry, że zawracam głowę, ale dopiero wróciłam i nie mam czasu czytać wstecz;/

josie to już twój wybór:) Powodzenia!

Informuję, że dziś 4 dzień bez cyca i 3 noc. Jest super, młoda w ogóle się nie upomina, śpi całe noce bez pobudek itp.! Jednocześnie jestem w szoku, że ten mega cyckoholik tak szybko zrozumiał:)

Proponuję ewentualny nadmiar przeznaczyć na szlafrok bo kapcie kupię sama. Mam nadzieję że trafie w gust :)
Tak jak pisałam jutro podejde do sklepu i popytam o ceny tych szlafrokow.

Kasiekz gratuluję odcyckowania!

Mlodak u mnie w sklepie są takie pluszowe kolorowe. Ja mam zolty w niebieskie księżyce ma kilka lat i jest cieply i nadal ladnie wygląda. Kosztowal okolo 150 zl.

Hej,

Kasiulka trzymam kciuki jutro.

Mlodak jesteś wielka :tak: Naprawdę.

Josie z Twojej listy najbardziej podoba mi sie Piotruś :tak:

Dziewczyny ja w czwartek lecę do Polski i jak bede to przeleje pieniążki stamtąd z taty konta bo tutaj mi sie w ogóle nie opłaca, za duże koszty. Ale to do mlodak czy bezpośrednio do Kasi?? Bo nie zrozumiałam kurcze, czytam w biegu, sorry

Młodak, U know...:-) ***
Powinna byc nadwyzka z tymi wpłatami to moze na szlafrok wystarczy :tak:

Josie, mi jakos Piotrus sie super kojarzy...ciekawe dlaczego ;-) Tez Tomek/Tomasz dla mnie ok! u nas jak byłby drugi chłopiec to Miłosz :) mi sie też Tadeusz podoba :)

Kasiek, gratki!

Kasiulka, :)***********

Polaa, wpłacamy Mlodak...

Ja tez tak w biegu...

reklama
Kasia.natka akurat do Ciebie to byłam pewna że wysłałam..... Moja pamięć mnie przeraża. Już się poprawilam i wysłałam.
Polaa do Ciebie też :)

Hatszept mo właśnie miałam to pisać że będzie nadwyżka i to spora więc na bank wystarczy na szlafrok.

Do góry