reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

Aylin - a nie bierzesz pod uwagę nawilżanych chusteczek do pupy ??? Podobo są niezłymi alergenami...

Josie - zarloczek Ci sie rozwija :)

Polaa - hejo!!

Kasienka - ale z takimi psikaczami do noska też nie ma co przesadzać. Śluzówa nosa szybko się przyzwyczaja...

Iwon - czyli nowy laptop = częstsze wizyty na forum ?? :D

reklama
Aga ale ja mam jeszcze tą lekką parasolkę to w razie czego będzie, na razie i tak czekam na lepsze ciepło bo trzeba wózek wyprać to może się jeszcze rozmyślę :-)

Aga ale ja mam jeszcze tą lekką parasolkę to w razie czego będzie, na razie i tak czekam na lepsze ciepło bo trzeba wózek wyprać to może się jeszcze rozmyślę :-)
Wiem wiem, ze masz tylko taką spacerówka z małymi kołami, ale jej chyba nie można porównywać z komfortem jazdy w xlanderze :) ale zobaczycie można Nataszka już będzie tylko chodziła :)
Ja tak piszę, bo wiem jak to było z większością dzieciaków na spacerach :)

a wiecie ze jas sie nauczyl mowic mamo? i teraz jak mnie wola to juz nie mama, tylko mamoooooo a czasem mu wychodzi mamuuu :-D
do nani tez dzis raz powiedzial nianio:-D

Hehe, a G po tych wszystkich przeksztalceniach slowa mama (mamo,mamu,mami) mówi teraz czasem 'mamuku' :-)

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.

Josie fajnie, ze na wizyta ok, a ksiazeczke wezmiesz nastepnym razem. Gratuluje maaaamooo :D Dla mojego w dalszym ciagu mama znaczy am am - jeeesc

Kasiek chrupek wymiata :D

Alijenka jak rosol juz jadlas to zapraszam do mnie na barszcz ukrainski :)

Iwon czekam na rysunek w nowym paincie. Tylko wiesz - jak nowy sprzet to i rysunek musi byc na wyzszym poziomie ;-)

Andzia chlop fajny bo sam z siebie zaproponowal - moj na to jeszcze nie wpadl :confused2:

Munka dobrze, ze juz lepiej z biodrem. Musisz isc z tym na przeswietlenie czy zabiegi wystarcza?

Troche nadrobilam, ale nie wszystko. Piekna pogoda, bylismy na dlugim spacerku bez wozka i jak wracalismy to juz wolal na rece. Zmeczony, glodny, ale jak otwieralam drzwi to i tak wrzask jakbym nie swoje dziecko chciala porwac do domu :confused2:

Jesli chodzi o pranie to tez nie prasuje :) Jak zapomne wyjac od razu to wlaczam plukanie i wirowanie na szybko (o ile pora wczesna), albo skladam, klade jedno na drugie i zostawiam na kupce na 5-10 min (jesli jest pozno).

Mam tez do Was pytanie odnosnie buntu czy bicia, a raczej kar. Ostatnio rozmawialam ze znajomymi mamami, maja dzieci troche starsze od naszych (21 miesiecy i 2 lata) no i one dumnie opowiadaly o sadzaniu na karnego jeza i bardzo sie dziwily, ze sama tego nie robie. Zostalam poinstruowana, ze na poczatku dziec bedzie uciekal, plakal (zanosil sie) nawet ze 40 razy, ale trzeba odprowadzac konsekwentnie:szok: Mnie wydaje sie to troche okrutne, a poza tym to podobno metoda od 3 lat. No ale tak myslalam, ze jesli nie karny jez (jak widac popularny) to co? Na razie stosuje "nie wolno" ;)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry