reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

a ja wiekszosc dnia w domu z mala na cycku ... dzisiaj maaaasakra jakas ... w ogole spac nie chciala no i cyc w ciaglym obrocie

a Nikos wciaz zakatarzony a pogoda taka do bani ze nawet nie myslalam zeby wychodzil :| bo by sie tylko doprawil

reklama
Kasienka, Sara pewnie zalicza pierwszy skok rozwojowy :tak:...przejdzie...:tak:...a przyzwyczajałas w koncu do smoczka, czy radzisz sobie bez? Zdrówka dla N.!

Wróciłam. Wybaczcie, ale nie nadrobię:) W sob. mloda zaliczyła wodospad i kamieniołom, a wczoraj basen. Ja z M zostawiliśmy ją w brodziku chrzestnemu i jego dziewczynie i zmyliśmy się na sauny. Wracamy dziecia nie ma. Za chwilę patrzymy a ci w jacuzzi solankowym i tak zaliczyli ziołowe, borowinowe, jakieś tam jeszcze i łaźnie parową! Myślałam, że uduszę, no ale bezdzietnych nie poinformowaliśmy o zakazie. Mam nadzieję, że młoda nic nie załapie:D

Idę rozpakowywać się i prać:)

aylin super, że jesteście w domku i mała była mega dzielna!

Kasiulka - odzyskuj sily! :-)

kasiekz
- weekend nadrobisz w 5 minut, tyle bylo produkcji :-p A jaccuzi sie nie boj na zapas, bo solanka jest bakteriobojcza, wiec powinno byc o.k. :tak:Nasz do sauny nie chcial nawet na sekunde. Niezla agentka z Twojej Poli :-D

Kasienka - moj w czasie skokow rozwojowych tez byl na cycku 24/24 :tak:

Cos teraz same Kasie sie zameldowaly - taki czas po polnocy? ;-) Ja czekam na pranie :sorry:

to ja tylko dodam, że P z łaźni korzystała już w zeszłe wakacje:) z tych z niższą temperaturą. uwielbia. do łaźni nie mam pretensji, bo potem sama z nami była, ale bardziej o te wszystkie jacuzzi:D

aronia dziewczyna brata to fizjoterapeutka i uznała tak samo:D Dlatego liczę, że obędzie się bez zapalenia pęcherza:p Fajnie, że wypad do zoo udany. Moja zaś to śpioch. Wczoraj spała 2 godz. w dzień, a o 19.00 zasnęła w aucie. Wstała o 20.00 i o 22.00 już chrapała do rana:D

ja dalej na domowym komp nie moge sie zalogowac, w pracy net nie dziala, a tel nie moge pisac dlugich postow bo mnie wywala, wiec chcialam sie tylko przywitac hell

Witam się z kawą, dzieć wstał punkt 6.00:szok: Chyba pierwszy raz w życiu. Do 7 udało mi się ją przetrzymać i trzeba było ruszyć tyłek i wstać:/

aaaa miało być 14C i pełne słońce, a jest 3,3C wieje i pochmurno:/ bleeee!

reklama
Hehe kasiek moj jak ma za ciepla wode w wannie to od razu protestune a co dopiero taka laznia!!! Uciekalby jak poparzony:)

Mamy katar juz 10 dni, nic poza tym ale wcale nie jest lepiej:(

Do góry