Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wiec jak widać z naszymi dziećmi nie ma szans na ranne leniuchowanie w łóżku.
A tak poważnie to napisz jak bedziesz ubrana
Moze jakiś rażący róż i poznam 

W ogrodku duzo zrobilas, nie przecze ale my tez ale i tak na forum na pol godzinki co jakis czas mozna zerknac, wiec nie znikaj na tak dlugo, bo tesknimy :-( Ze Nataszka sie nudzi na trawniku to moge sobie wyobrazic. Dziecko nie kon, nie chce biegac po padoku ;-)Przydalyby sie jakies dmuchawce, slimaki i inne "haj lajty" do odkrywania, zbierania, skubania :-) Garaz pelen luks! 

co do przyszłego weekendu to zależy co ustalicie bo ja pracuję 1 na 1 więc mogę być w pracySylka - moi tez nie dadza poleżeć![]()
Kasia.natka zoo za tydzień na weekendzieLapiesz sie??? Ja wspominałam o Tobie, ze mi uciekłaś na weekendzie majowym
Co do rowerka biegowego, to sama musi zalapać o co chodzi. W pzrypadku A pzrynajmniej tak było, a M jeszcze nie próbował.
Kasiek - co za historia, biedna Pola. Ja pewnie nie napadłabym na kobiete, ale pzreprosić powinna za syna.![]()
a weekend majowy spędziłam w Chełmie 
dziękujęMam dziś dziecko z głowy, bo od 9.00 rano mam pod opieką 6 letnia córę sąsiadów - bawią się wyśmienicie;-) Fajowo mieć taką siostrę.
andzia no ja też rozumiem że dziecko więc nic nie powiedziałam, tylko podniosłam przy niej koszulkę. Ta zobaczyła zadrapania, wzięła chłopca na ręce, obróciła się i poszła!
kasia.natka pewnie że pamiętamy, wcale tak długo cie nie było;-) Z rowerkiem nie wiem, bo P patrząc na starszą koleżankę od razu wsiadła i w długą tj. nie umie jeszcze rozpędzić się żeby podnieść nogi do góry (bo równowaga), ale bardzo szybko na nim biega i doskonale skręca w każdy zakręt. Może musisz na razie prowadzać na nim żeby się oswoiła.
a mnie dziś tak mdli, że nie wytrzymam. wzięłam kretynka tabsy na pęcherz na czczo i od rana bierze mnie na wymioty:/
tak właśnie myślałam żeby pokazać Misi inne dzieciaczki na takich rowerkach, będziemy próbować bo w żłobku jest chłopczyk jakiś miesiąc starszy od Misi i wymiata jak stary bo rowerek dostałam jak miał 1,5 roku