reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej

imprezka urodzinowa udana. Mati zadowolony. Tort co prawda do pokazywania się nie nadaje, bo z lekka dekoracja mi nie wyszła i była zmieniana, ale był przepyszny.

Dziś cały dzień szykowanie,pranie, zakupy, a jutro wyjazd na wakacje, choć spakowni jeszcze nie jesteśmy.

Byliśmy dziś na bilansie i się okazuje ze mam maluszka w domu. 86 cm i 13 kg . Poza tym wszystko ok.

Zaliczyłam tez dziś fryzjerka. Fryzura króciutka. Czuje się w niej dobrze, mniejsza z tym jak wyglądam ;p

tyle u nas.

Asik super Zdjęcie. Fajnie ze w końcu się udało.

Josie mam nadzieję że J już lepiej.

Aga zdrówka dla A

Kasiek, Munka mój początek dnia wyglądał podobnie. A potem jeszcze zrobiłam obiady na pięć dni.

Miałam jeszcze coś, komuś , ale zapomniałam

Bajo

reklama
dzień doberek :)

andzia pochwal się fryzurką :) i gdzie jedzie na wakacje? przeoczyłam niestety:zawstydzona/y:

ja to chyba jednak nigdzie nie pojadę na te wakacje...

Młody chyba zaraził się od mojej mamy bo jakiś tydzień temu miała grypę żołądkową. Boli go brzuszek i wczoraj zrobił z 5 kupek ( normalnych)

Aronia my mieliśmy też jechać nad jeziorko po południu ale się zachmurzyło, przeszła burza i już nie pojechaliśmy

Zaza najważniejsze, że są postępy w mówieniu:tak: na basenie też fajowo musiało być skoro Sergiusz taki szczęśliwy

Andzia super, że imprezka udana i Mati zadowolony. A gdzie się wybieracie na wakacje?

muńka buhahahah to się zgadałyśmy:D

aronia
wyrywałam, inne sadziłam, kopałam dziury łopatą, hakałam chwasty haczką itp. Dziś czeka mnie malowanie desek. Piasek i żwir też nosiłam, ale robiłam 40 rundek bo w Poli wiaderkach żeby właśnie się nie przedźwigać i dla bezpieczeństwa;). Ja na tyłku nie usiedzę w taką pogodę. Posadzić nie posadzę, bo nie moja działka:/ No i będzie rosła 100 lat żeby tak wyglądać...ach:////

andzia super, że wsio udało się i młody zadowolony!:) Andzia ja tez nie załapałam gdzie jedziecie na wakacje:p

zaza a to czemu nie pojedziesz?

asik a więc zdrówka i oby szybko minęło!

asik zdrówka dla Damiana, oby mu szybko i ulgowo ta jelitówka minęła... najgorsze, że taki upał...

kasiek ty to szogun i harpagan jesteś :-D a na wakacje nie pojadę, bo z D jest już tak kiepsko, że czułabym się co najmniej dziwnie, spędzając z nim urlop gdzieś z dala od domu, równie dobrze mogłabym kogoś z ulicy wyhaczyć :-D

zaza katrina dobrze mówi:p

ja malowałam deski a młoda pudełko
20140708_101249.jpg

Załączniki

• 20140708_101249.jpg
    20140708_101249.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 45
Zaza - a jakie wspomnienia bys miala.... tylko wiesz wybierz jakiegos przystojniaka. Niech staremu gull stanie (moze nie tylko gul). Sorki swintucha jestem. Hihi.

reklama
no oczywiście, że przystojniaka i co najmniej z 5 lat młodszego :-D a co! jak szaleć to szaleć:-D

kasiek jaka Polka grzeczniutka! S jak by dostał farby i pędzelek to wszystko w okolicy byłoby wymalowane:baffled:

Do góry