reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Polaa to udanej wycieczki! Bawcie sie dobrze:)

Kifsi hehehe. Spox, ja tez sama z mlodą a pogoda boska! Dlatego bierze mnie nerwica ze same:/

Mialam robic wieczorem ognisko urodzinowe ale tesciowie zadzwonili ze chorzy a ktos musi jakies tam rowy wyczyscic i moj leci! No kur...mnie wziela!

Jeszcze rano wymyslil sobie robote przez co nie zdazylam na krzywą cukrową i teraz w tygodniu bede musiala sie kogos prosic zeby z mlodą zostal bo bede musiala na dwie godz.do labolatorium wyskoczyc!

No i tez sie wygadalam:)

reklama
Muńka zdrówka dla Gabi. A co do wyników to może zadzwoń do przychodni i zapytaj przez tel. lekarkę. U nas można tak było nieraz robić.

tak miałam zrobić, ale przyszło mi na maila, żebym zgłosiła się z tym wynikiem na wizytę... pewnie lekarka będzie chciała jeszcze raz dać skierowanie na badanie moczu, więc przed wizytą od razu jej pobiorę.

Dziś się uśmiałam z małej bo wyciągnęła stary materac z łóżeczka na, którym sobie siedziała, a potem zachciało jej się na nim skakać ale nie mogła sobie poradzić z jego ułożeniem na podłodze i tak mówiła do niego - ja chcę tylko kakac, ja chce tylko kakac no ja chce tylko kakac kuwa !!!! :-D:-D:-D:-D:-D

to Ci dziecko mięsem zaczyna rzucać :-D

Gabi ostatnio spojrzała się w lustro, podciągnęła sukienkę i mówi: o cholela!!! moje cycuszki są w środku!!! :-D:-D

polubiłam :)

co do samopoczucia to tym razem jest dużo gorzej niż z Wiktorem :-( mdłości od rana do wieczora , dużo przytulania z białą Panią , myślałam ,że przejdzie po I trymestrze , no i w sumie przeszło , ale na dwa dni :-)

współczuję!! ja haftowałam przez prawie 4 miesiące.....

Moja madame ma fazę na sukienki i spódnice takie tiulowe baletnicy. Dziś UWAGA spała w niej, bo nie dała tatusiowi ściągnąć (on usypia, więc niech sobie radzi a że wobec niej to ciepłe kluchy to taki efekt).

moja to samo, szał totalny na suknie!! nie chce ściągać przed spaniem, a jak już ściągniemy, to jak tylko rano wstaje, to pierwsze co: mamo!! zakładamy sukienkę!! :-D i tak lata rano w sukience na piżamie :-D

Dziewczyny kiedyś prosiłam o wsparcie dla Kubusia 2 letniego - niestety pierwsza operacja w Londynie sie nie udała. Ale za to udało sie dotrzec do lekarzy w stanach. Ale niestety po 2 zabiegach kasa sie skończyła.... aby kontynuować leczenie potrzeba znów... A Cudny NFZ moze sfinansowac co najwyżej usunięcie drugiego oczka :((( Jakbyście mogły - nie trzeba wiele, Okokuby

biedny jest ten malutki, oglądałam program....ehh...

U nas 20 stopni w cieniu. Spacer 3 godzinny zaliczony. Młody sam przeszedł ok 3 kilometrów :

Więcej nie napiszę bo nie chcę smęcić ale jakoś mi źle ostatnio......

no faktycznie nie naskrobałyście za wiele!

mlodak gadaj :-) Lepiej się wygadać niż trzymać to w sobie.

Mój m.znowu wyjeżdża dzisiaj :-/ Jejku :-/. Młody tylko tatuś tatuś, nie umie się nim nacieszyć :-/ a tu znów jutro wstanie a tutaj tatusia brak i to prawdopodobnie na dwa tygodnie :-/

Spadam pakować małża...

Buźki

To ja napiszę co u mnie:D

U nas też cudnie. Nawet dywan wyschnął na dworze;) Wyprałam też Poli grubą skórę z barana i zakochana - wszystko na niej robi, łącznie z drzemką:p

Ognisko urodzinowe zaliczone. Ogień, kiełbaski, drineczki i piwko (bezalkoholowe:p), muzyka, dzieci szalejące (miały na dworze kule grającą i migającą na różne kolory) - było cudownie. Goście też dopisali;) Alijenka dzięki za pomysł:p

Jutro jadę na urodziny do koleżanki. Mama Poli przyjaciółki ma wtedy kiedy ja:p

Aylin
masakra!!! Biedactwo, taki maluśki śliczny chłopczyk, a musi cierpieć:/

Hej hej Kobiałki

My wczoraj rano zmagałyśmy się z wymiotami, a popołudniu wysoka gorączka. Wymioty na szczęście szybko minęły ale gorączka utrzymuje się 38,8 po podaniu nurofenu spada do 36,9. Mam nadzieję że to tylko jakaś trzydniówka. Wczoraj ostatni dzień piękny i słoneczny, a ja cały dzień z małą w domu :-:)-(

Nie było mnie kilka dni bo od środy praktycznie ciągle coś się działo, w środę było Jadwigi, a tak ma na imię moja chrzestna i tak od środy jej pomagamy w przygotowaniach do imienin, a wczoraj pół dnia walczyłam z małą, później musiała oczywiście przyjechać mojego K mama.

kasiek super że impreza się udała :-):-):-)

Aylin jak się czujesz ????

polaaa na wycieczce byłam i to nie jeden raz :-D:-D:-D

kifsi i jak tam byłaś z wizytą u mamy ????

Kurdę i muszę uciekać bo N mi jęczy :-:)-:)-( ehhhhhhhh ma dziś zły dzień :-:)-(

A i za tą stłuczkę co miałam i baba uciekła dostaliśmy 950 zł :-D i nawet nie było likwidatora u nas tylko wszystko przez telefon załatwiliśmy :-D

Ostatnia edycja:
Hejka.

Pola dzięki za info i super zabawy w Paryżu.

Muńka ja tez ostatnio jak miałam @ to do niczego się nie nadawałam. A jeszcze coś zaczyna wariować mi ta @. Ostatnio ciągle dostaje za wcześnie i niekiedy nawet ponad tydzień.

Kasiek super że urodziny udane. Oj zazdroszczę ogniska :)

Alijenka zdrowka dla N. Aby szybko przeszło.

Mlodak smęć ile chcesz. Może pomoże. Ja tez ostatnio jakoś z humorem na bakier jestem.

A u nas chłodno i pada co jakiś czas. Oj chciałabym żeby jeszcze było cieplutko.

reklama
Do góry