reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin, trzymam kciuki, zeby tym razem bez cukrzycy! A musialas trzymac dietę z Tysią? Ja jestem mistrzynią nie dostrzegania rzeczy, które leżą na samym srodku, wiec w sumie tez smiało mogłam przeoczyc te czasteczki myslac, ze to tylko jakas reklama i olac ;)
Kasiek, muuaaaah!!! :)*
Aga, ja chyba zaraz naleję sobie jakąś whisky z colą, bo tylko to mamy w domu :baffled: a choroba dzieci i siedzenie w domu juz chyba z 10dni wpływa na mnie depresyjnie...a wiec zdrówko!
Andzia, no własnie nie wiem, czy jest poprawa...mała bardzo mało kaszle...jak kilka razy zakaszlała w ciagu dnia to miałam wrazenie, ze kaszel jest juz taki bardziej mokry-odrywajacy, w wieczorem w ogole nie chciała kaszleć...chodziłam za nia i tylko nakłaniałam do odchrząkniecia, zeby te choróbsko zaczeła wywalac z siebie, a jak zakaszlała dosłownie 2 razy to znowu miałam wrazenie, ze taka mega klucha siedzi jej w srodku i w ogole nie ma jak jej odkrztusic...juz z tego wszystkiego podałam tez jej "zwykły" mucosolvan , zeby ułatwic jej odkrztuszanie, ale nie mam pojeciam, czy dobrze zrobiłam :( jestem zła na lekarzy, bo co 2 dni u nas ktos inny, cos innego radzi, odstawia leki, daje nowe...no masakra...młody juz ok...chyba..., ale boję sie, czy z małą w koncu szpitalem sie nie skonczy...jutro znowu mają ją osłuchwac...

reklama
Tyle co pamiętam więc bez obrazy

Napisałam, że jest mi źle bo zaliczyłam wagę. Przytyłam 15kg, a z Polą w dniu porodu miałam +16kg! Bosche za 1,5mies. będę się toczyć! Aaaaa. Więc masakra, a niby jem normalnie:/

hatszept
oby i u malutkiej była to już końcówka choróbska!

asik
przeszły już złości na męża?

aylin ja zaś mam zawsze niski poziom cukru, a wpierdzielam słodycze jak małpa kit. Przydałaby mi się dieta cukrzycowa. A musiałaś robić sobie zastrzyi z insulina czy tylko dieta? Oby nic nie wyszło!

paulinamaria
wielkie gratulacje!!!

alijenka witaj, dobrze że mała już z tego wyszła!

niespodzianka dobre pytanie zadałaś. Oczywiście, że nie chcę jechać, a wy wszystkie jeszcze mi torbę każecie brać. P rodziłam w 39tc i nie mam zamiaru wylądować tam w szpitalu:D Dobrze mnie wystraszyłyscie, że to w sumie już koncówka. Tak więc grzecznie oleję, ale powiedziałam M i jego famili, że gin zabronił podróży od 36tc i tyle:p

Ostatnia edycja:
Witam z kolejki do endokrynologa. Tyle ludu zw pewnie znów się nie dostane. :-(

edek no i doopa, moze w piatek sie uda )jak stane o 5 w kolejce :wściekła/y:

Ja w pracy :-)

Ostatnia edycja:
Hej. Ja za to się witam z poczekalni przed laboratorium. Wypilam. Pyszności. Z cytrynka wchodzi ale samo by nie weszlo. W 2 h caly Internet chyba przeczytam:)

Hatszept, Kasiek - z tyska dietę tylko miałam. Co nie bylo takie zle. Akurat i tak jesc dużo nie mogłam tylko musiałam sie nauczyc jeść co 2h.

Paulina jeszcze raz gratuluje. 3 dni rodzilas???? Matko.

Andzia pamiętam sprzed kilku tygodni. Do endo to chyba wszędzie takie kolejki

Hehe Kasiek ja myślałam ze lubisz jeździć w góry :)

Hatszept jak Daria?

Andzia z tymi lekarzami kupa zawsze ... ja dzisiaj pol godziny dzwonilam zeby sie dodzwonic i na bylejaka godzine zarejestrowac... a czasem malz wstaje przed 6 zeby zarejestrowac na ta godzine ktora chcemy

Hatszept to beznadzieja z tym lekarzem ... najlepiej chodzic do jednego ... i ciezko rzeczywiscie zauwazyc !!!

PaulinaMaria gratuluje!!!

Kasiek moze nie bedzie tak zle ... zrzucisz zaraz po :)

​Aylin moze nie bedzie :)

Alijenka zdrowka dla Nataszki ...

Ostatnia edycja:
1509323_808171525907861_6523787276027449038_n.jpg

Alijenka zdrowka dla Nataszki, angina to cholerstwo :/ Dobrze, ze wyskoczycie na spacer - sama wiem jak doskwiera siedzenie w domu (u nas glownie przez pogode)

Hatszept zdrowka dla Was - mam nadzieje, ze Darii szybko przejdzie. Rzeczywiscie dziwne to, ze co chwila inny lekarz zapisuje inne leki. Przeciez jeden nawet nie zacznie dzialac, a juz jest zmieniany na inny :baffled: A whisky z cola bardzo lubie ;)

Kasiek "wpierdzielam słodycze jak małpa kit" :-D:-D:-D mam zbyt bogata wyobraznie i od razu mi wizualizacja wyskoczyla w myslach ;)
Co do wyjazdu to wlasnie tak myslalam, ze niekoniecznie chcesz sie wybrac ;-) A jesli chodzi o wage to zrzucisz raz dwa. Na pupie w ciazy nie usiedzisz, a jak Ci nie bedzie brzuch przeszkadzal to dopiero bedziesz latac i kalorie spalac ;)

Andzia czasem mam wrazenie, ze zeby sie dostac do lekarza w Pl to trza w spiworku przez cala noc koczowac :confused2:

Aylin ja nigdy nie pilam tego paskudztwa ;) Kiedy wyniki?
Ojojo biedny Tysiaczek - moze jakies wirusisko.

Paulina Maria jeszcze raz serdeczne gratulacje!

Ciezko mi uwierzyc, ale chyba nie pada :szok: Bede mogla isc na spacer :szok: Jupiii!
Wychodzicie na spacery z dzieciakami jak pada deszcz? Bo ja chyba zaczne...

reklama
Hej dziewczyny!!

PaulinaMaria Gratulacje :-)

Wszystkim potrzebującym dużo dużo zdrówka, u nas odpukać narazie ok.

Kasiek no ja bym już chyba też nie ryzykowała wyjazdem. A kg same zlecą zobaczysz.

Wczoraj weszłam na forum sierpniówek 2015 i patrzę a tam nasza Iwon. Ładne dwie kreseczki jej wyszły :-) Także Iwon jak czasem tu też zaglądasz Gratulacje :-)

U nas wsio ok. Czytamy, zaglądamy nawet kilka razy dziennie ale jakoś weny brak!

Pozdrówki :-)

Do góry