reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aga zdrowka. Jak sie czuje teraz? Lepiej juz czy dalej kiepsko?

Aylin przeciez ten skrypt jest mu na pewno bardzo potrzebny. Jak kazdemu facetowi *******y z przed 30 lat. Moja kolezanka ma meza takiego chomika, ze ja bym z nim oszalala. Znosi do domu wszystko, lacznie ze znalezionymi gdzies srubkami, kabelkami. Jak chciala wyrzucic zdezelowana, paskudna torbe to jej marudzil przez caly dzien zeby chociaz pasek odciela i zostawila, bo dobry ;) Cierpliwosci kochana. Moze jak juz mu spakowalas do plecaka to w pracy zostawi :)

reklama
Dałam mu FLORODAL, ale niestety juz sie skończył. On nic nie pije poza paroma łykami wody, jeść tez nie je, generalnie śpi od wczoraj z dwoma max 2godzinnymi przerwami na bajkę.

Ostatnia edycja:
Jeść nie musi byle by pil. Tyska 4 dni nie jadla jak ja dopadło. Ale pila. W szpitalu wyladowalysmy jak 24h nie wypila nawet lyka. Dostala 2 kroplowy jedna po drugiej i rzucila,sie na,szpitalna zupę.

O 18 się położyłam i zasnęłam.. dopiero się obudziłam:szok:

Aga Najważniejsze żeby chociaż po łyczku pił. I niech sobie śpi. Dużo zdróweczka dla niego

Kasienka nie ma to jak dobrze przeczytać:-D

Andzia no właśnie nic się nie będzie działo, bo nie mieli na magazynie tego narożnika co sobie wybraliśmy i czekamy do czwartku na dostawę

Niespo my wybraliśmy w Abrze. Ważne, że Tomek zachwycony, Ty matka nie musisz

Aylin to może małż zostawi te swoje super ważne rzeczy w pracy?

Dzień doberek

Wieczorem idziemy do moich rodziców. Dzieciaki dadzą dziadkowi (Andrzej) prezencik:-) Wypijemy kawkę, pogadamy i z powrotem do domku

Miłej niedzieli życzę:tak:

Aga i co tam? Lepiej?

Aylin nawet o papierach mężolińskich nic nie pisz...mam dość! Wszechobecne.

Ja też po Andrzejkach u teścia. W górach bez śniegu ale bajecznie...wszystkie drzewa białe - całe w szadzi;)

Edzio!
Laski w Biedrze dzis szal. Chichuachua w torebkach (moja kocha nosic), lego blocks, kawiarenka z automatem itp., farma ze zwierzetami, domek dla pieskow wraz z nimi, modele helikopterow i samolotow do skrecania...itp.:)

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza????

My dzis mielismy isc na 6ur siostrzenca, Antek tak sie cieszyl wybieral prezent i tylko Kuba Kuba od paru dni, a teraz chory i nie wiem czy do szpitala nie trafimy :-(

No właśnie nie wiadomo :/ wczoraj obudził się o 3ej w nocy i do 6tej siedział na kibelku i miał mega biegunką, a do tego przed sobą nocnik do ktorego wymiotował :) do 9tej jeszcze 3razy biegunka, cały dzien nic, bo w sumie nie jadl, wmusilam w niego max 100ml leku. Myslalam, ze dzis juz ok wypil herbatke i znowu wymioty :/ nie je nie pije.

Jak Antos dzisiaj? Picie najwazniejsze! a zeby sprawdzic czy sie odwodnil poloz mu swoj palec na klatce i przycisnij, jezeli skora szybko wroci to swojego koloru to nie jest odwodniony ale jesli dluzej niz 5sek to moze byc juz odwodniony.... tak u nas sprawdzaja...... mozesz mu tez podawac ORS do picia

A gdzie - cenne rzeczy tylko w domu. W pracy nowe wymogi bezpieczenstwa itp zabraniaja trzymać zbednych rzeczy....

To kochana trzeba wprowadzic nowe wymogi bezpieczenstwa rowniez i w domu! :-p

Kasiek- super dywan!!! juz ja wiem jak ciezko jest dostac taki jaki chcesz..... gdzie kupilas?

My Andrzejek nie mielismy nie bylo czasu a drugie to jak nam sie przypomnialo, ze to weekend andrzejkowy to bylo juz za pozno na cokolwiek :-p

Do góry