reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

mlodak właśnie w dzień jej się nie zdarza więc cudnie, ale ten nagły nawrót w nocy? Może faktycznie nie ma ochoty wychodzić spod ciepłej kołdry. Poza tym masz racje, bo sama planowałam żeby Pola spała conajmniej do 3 lat w pampku a i tak powinnam sę cieszyć że odpieluchowała się. No poza obecnym lenistwem:p

sunshine no boski efekt! Widzę, ze ubóstwiasz styl skandynawski (juz to chyba kiedyś pisałam);p

No i czajnik się posypał...zaczął cieknąć. To będę miała prezent na mikołaja!

reklama
Andzia- taki byl pierwotny plan ale ilosc kurzu mnie przerazila a potem to czyszczenie miesiacami..... :no: to sa plyki ceglane polozone na sciane I na to jest robiona zabudowa :-) wszystko rekodzielo mojego taty :tak: no I malej pomocnicy Aurelki ;-)
Kasiek- tak!!!! skandynawski przede wszyskim ale tez retro i nie pogardze prowansalskim (vintage) wiec staram sie ze smakiem to wszystko polaczyc :-p Co do czajnika u nas poszla grzalka I jest juz nowy przed mikolajkowy....

andzia ja planowałam w końcu ten toster...i znowu się nie doczekam:/

mlodak o to OK. Twój mikołaj będzie bogatszy:D A tak serio to współczuję. Może da się naprawić?

sunshine wsio urządzasz ze smakiem. Jak z jakiegoś katalogu!

Ostatnia edycja:
To w takim razie mam nadzieję że do mnie w tym roku Mikołaj nie przyjdzie! :p
Kasiek bez przesady :p większość to ręczna robota, kupuje za grosze i maluję, szyję, zszywam itp ;) a pokaż jak wyglądają te zasłony u Ciebie w salonie? ;) plz

Przyszedl mi nowy zasilacz do lapka to mogę i tu spokojnie pisać :)

Antek śpi więc ide prasować :)

Mam nadzieje, ze do mnie nie przyjdzie taki Mikołaj jak do Kasiek i Młodak :baffled:bo mam 6zł na koncie :szok:nie marudzę, ale jakoś mi smutno, ze nawet Violi pomóc nie mogę :(

reklama
hej

Aylin znam ten ból :/ ale przy nietolerancji źle nie będzie :)

wiem, juz przez to przechodzilam. Dlatego nie rozpaczam bo wiem ze nie taki diabeł straszny. A wyniki i tak na starcie miałam lesze niz z tyską. 2 wynik wyszedl mi mega wysoki bo na czczo i po 2 h mieszcze sie w normie. No ale plus taki ze za duzo nie przytyje....

Aylin wspolczuje zabawy! Ale widze ze dobrze podchodzisz do sprawy:) Ps.wylicytowalam mlodej trzy bluzu na all przez twoje boskie zakupy! Ale to koniec:p

pokaz :)

A ja przeglądnełam co mam dla jagoda i generalnie nie potrzebuje prawie nic... za wyjatkiem pieluch. Ale oczywiście co chwile cos kupuje.....
Dziewczyny to ja nie chce nic na Mikołaja ;-)
wole żeby nic mi się nie psulo.

hehe takiego mikołaja to ja też nie chce

ale uwaga - kupuje w koncu suszarke wiec mikołaj wypasiony bedzie :)

Do góry