Co za dzień.....
Po telefonie od koleżanki poszłam x młodą do łazienki i mnie polamalo! Dobrze że przyjechała kolezanka bo sama nie dałabym rady się podnieść z podłogi!!! Na smakowała mnie maścią zrobiła masaż i reiki (zaczęła się uczyć) jak juz stanęłam na nogi wzięłam paracetamol i jakoś dałam radę z dziewczynkami.... o dziwo Zuzia była grzeczna tylko ta moja mała jędza ciągle ryczała! Grrr
Teraz wygrzewam się w wannie...
Aaa i miałam miłą niespodziankę! Wrócił mąż marnotrawny! I to z jakim rozmachem!
Nie pisałam Wam ale się na niego obrazilam przed wyjazdem bo gadał farmazony..... i nie chcę pisać co ale przegial na maksa!!! Nie reagowałam na jego smsy..... no wrócił bez zapowiedzi z kwiatami na przeprosiny i z DVD z moim ulubionym kimikiem Jon Richardson na poprawę humoru..... więc jak chcę to potrafi palant jeden!
A teraz postaram się odpisać raz jeszcze to co mi się nie wyslalalo....
Aylin wisi jeszcze ale bałam się że będzie huk w nocy ;P
Niespodzianka pomysł super tylko że nie mogę znaleźć takiej rolety w tym rozmiarze..... ale jeszcze poszukam!

co do zazdrości

to nie ma czego z chęcią pomogę cos podpowiem! Teraz siostrze mieszkanie urządzam w PL

a kursy i praca na poważnie to chyba nie dla mnie bo jakoś nie wierzę w siebie

u jak patrze na innych to wydaję mi się ze moje to beznadzieja
Kifsi gratulacje czekamy na propozycje imion
Asik biedulek ja kiedyś Aure zostawiłam e samochodzie jak spała u mnie na podjeździe ale się wy budziła i aż się że strachu posiada
Kasiek bomba!!!! Kocham te klimaty

Czy to jest tapeta w ramka i na to lampy zawieszone? Co to jest? super pomysł!
Reszty na razie nie pamiętam....