nanulika Pisalam o tym kilka postow wyzej. Mi tez gin powiedzial ze pecherzyk jest a zarodka nie widac bo za wczesnie. Ale nie mamy sie co martwic nastepna wizyta mam 1 listopad. Bedzie dobrze :-):-)
to prawie w jednym terminie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nanulika Pisalam o tym kilka postow wyzej. Mi tez gin powiedzial ze pecherzyk jest a zarodka nie widac bo za wczesnie. Ale nie mamy sie co martwic nastepna wizyta mam 1 listopad. Bedzie dobrze :-):-)
Oczywiście , że dam znacto prawie w jednym terminie, daj znać jak poszło
ja tydzień po tobie.... mam nadzieję że już niebawem będziemy sobie gratulować
![]()

oj ja też.... ja to bym chciała już natychn=miast wiedzieć,być pewną że jest,że serducho pika, że ją w sobie noszę pod serduszkiemOczywiście , że dam znactylko teraz jakos trzeba przezyc te 3tyg.
a dodam ze nie naleze do osob cierpliwych
![]()
trwal ok 9-10min i wiem ze to duzo czasu ale bardzo mnie to przerazilo i boje sie. :-(oj ja też.... ja to bym chciała już natychn=miast wiedzieć,być pewną że jest,że serducho pika, że ją w sobie noszę pod serduszkiema tu jeszcze tyyyyyle czasu - ja prawie miesiac! jak to znieść? chyba co tydzień będę robić testy żeby się utwierdzać w przekonaniu
a tak przy okazji: robiłaś betę? mi póki co gin powiedziała,że nie ma sensu, bo dziś może wyjść ciążowa a za kilka dni już nie.... jeśli okaze się że zarodek się nie pojawi, nie rozwinie....:/