reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Nie mam dobrych wiadomości...nie doczekałam do pierwszego usg...dziś zaczęłam plamić...poleciałam do gina, któremu póki co ufam...nie miał jak zrobić mi usg...zbadał...mam trzy warianty...albo jest w macicy i jest zagrożona...dostałam luteinę...albo dwa gorsze...szkoda...myślałam, że uda się być czerwcową mamą :( Kolejna wizyta w sobotę z usg...zobaczymy czy jest co ratować :/ Przepraszam...nie chcę Was zdołować...musiałam się wyżalić...

reklama
carla81 o kurcze.. mam nadzieje że jest co ratować i ze uratują... trzymam mocno kciuki i wierze ze bedzie wszystko dobrze. Do soboty leż nie wstawaj ... trzymaj sie .

Nie mam dobrych wiadomości...nie doczekałam do pierwszego usg...dziś zaczęłam plamić...poleciałam do gina, któremu póki co ufam...nie miał jak zrobić mi usg...zbadał...mam trzy warianty...albo jest w macicy i jest zagrożona...dostałam luteinę...albo dwa gorsze...szkoda...myślałam, że uda się być czerwcową mamą :( Kolejna wizyta w sobotę z usg...zobaczymy czy jest co ratować :/ Przepraszam...nie chcę Was zdołować...musiałam się wyżalić...

carla81 3mam kciuki bardzo mocno!
głowa do góry - ponoć wiara czyni cuda! wiem,wiem.... łatwo się mówi.... sama się boję,że nic się nie wykluje.
w każdym razie 3mam kciuki bardzo mocno!!!!

Witam serdecznie
Postanowiłam sie tu u was rozejrzeć, bo prawopodobnie zostanę czerwcową mamą. Wg om wypada mi 28 maja co prawda ale dziś bylam na usg, które wyliczyło datę 3 czerwca właśnie. Z zasady ufam dacie z pierwszego usg, bo jest najbardziej wiarygodna no i sprawdziła się w przypadku mich 2 starszych synków dlatego od tego momentu zaczynam oficjalnie czuc się czerwcówką :-)

Witam wszystkie nowe czerwcówki i gratuluje :-)

carla81 kurcze moze jeszcze nie wszystko stracone. Bądz dobrej mysli KamilaLublin ma racje lez i jak najwiecej wypoczywaj. Bedziemy z Toba.

carla osobiscie znam dwie osoby ktore mocno krwawily w czasie ciazy, obie ciaze sa pieknymi duzymi dziecmi teraz :-) jedna kolezanka nie wiedziala ze jest w ciazy i krwawila 2tyg zanim poszla do lekarza, druga miala objawy ciazy, testy pokazywaly ciaze i dostala okres

wogole dzis bylam u GP czyli ogolnego lekarza ktory wg swojego testu moczowego zobaczyl ze moja ciaza jak na 5tydzien wydaje sie slaba i mam sie nie nastawiac bo jest mega szansa ze ja poronie

za tydzien maja mi powtorzyc test, tak to jest w irlandii zero jakiejs bety z krwi zero usg tylko test. I mowie tej babie ze ze sklepu oba testy wyszly mi odrazu a ona ze jej jest slabym wykrywaczem w sensie musi byc mega ciaza zeby cos pokazal a te sklepowe sa mega czule. Jednym slowem mam sie nie nastawiac.
ale ja mam bolace wielgachne cyce i boli mnie brzuch do tego ciagle jestem zmeczona. Nie wyobrazam sobie poraniac zadnej ciazy ja ja zamierzam donosic i urodzic- a jak ja juz cos postanowie to mi zaden gp tego nie bedzie zmienial
szczerze to zasmucila mnie ta baba.
mam swojego groszka od 5tygodni i juz sie zzylismy troszke:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry