Ja też miałam już załozone dwie karty, więc póki co mój lekarz ma zakaz - śmiał się, że jak przyjdę 10.11 to na pewno zmienię zdanie :-)
Czyli wiesz jak to jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też miałam już załozone dwie karty, więc póki co mój lekarz ma zakaz - śmiał się, że jak przyjdę 10.11 to na pewno zmienię zdanie :-)
A tak wogóle to co myślicie o nowym wątku - co nam można jeść, a czego nie? Powiem szczerze że mimo że ja już byłam raz w ciąży, to czasami mam kompletną zaćmę i nie jestem pewna, czy dany produkt czy składnik jest odpowiedni dla kobitek w ciąży czy nie.
Czyli wiesz jak to jestPrzeszłyśmy tyle samo...i prawie na tym samym etapie jesteśmy...ja póki co 6 tydzień i 5 dzień ;D
Ja sobie powtarzam - do trzech razy sztuka ;-) Teraz już musi być dobrze!
HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
Nanulika ciut niżej niż norma...ale grunt, ze rośnie![]()