reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam nowe mamusie. Jak się czujecie dzisiaj?
Mnie cycki chyba eksploduja szczególnie prawy:-)No i znowu najadlam się jak kto głupi.Jutro muszę na długi spacer się udać .:-)

reklama
No to trzymajcie za mnie w czwartek kciuki! jadę rano do szpitala na ten cholerny zabieg! Brrr.... :/
Zapisałam się też 15go listopada do nowej ginekolog - poleconej przez dobrą koleżankę. Jest zadowolona, lada dzień urodzi - Pani dr ponoć super, w odatku ponoć szybko po poronieniu "wyprowadziła" jej koleżankę na prostą....

Jak ja już bym chciała żeby to było za mną:(

Mam nadzieję,że w szpitalu mnie zrozumieją i dadzą jeszcze tydzień L4.... nie czuję się na siłach żeby wrócić do pracy....

Dobry wieczor.
Spedzilam dzis 10 godzin na Okeciu w Warszawie, gdzie mialam sie przesiasc i widzialam ladowanie boeinga na zywo, na poczatku nie wygladalo to dobrze...
no i utknelam, a mialam byc dzis w Gdansku- straszne zmeczenie - stalam 3 godziny w kolejce by przebukowac bilet. Nogi mi odpadly zupelnie.

Slaby dzien, ale ciesze sie bardzo, ze wszyscy wyszli z tego cali i zdrowi.
Teraz poczytam was troche.

I Witam nowe dziewczyny

Nanulinka trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Buziak u mnie nie było jeszcze bliźniaków ale u mojego męża były a pozatym ja jestem po iui bo mieliśmy problemy z zajściem w ciąże :-D

nanulika trzymam za Ciebie kciuki:tak:

gkvip gratulacje dla syna:-)

Kamila tylko 6 godzin snu na dobę?:szok:
Moj chodzi zazwyczaj koło 20 spać (plus minus 30 minut), wstaje najwczesniej o 8 a czasami nawet i o 10:tak: a oprocz tego w dzień spi jeszcze jakieś 2 godziny:tak:

cześć i czołem,

U nas bez zmian, wszystko OK, jutro mam wizytę i myślę, że usłyszę serduszko mojego maleństwa.
Dobrej nocki i do jutra.

Dzień dobry wszystkim
Mąż mnie obudził jak wychodził rano i już spać nie mogę, co ostatnio rzadko mi się zdarza ;-)

Gkvip2505
gratulacje dla syna, musisz być z niego dumna :-) ja mam męża zawodowego komandosa;-)

Nanulika trzymam kciuki, wydaje mi się że L4 powinnaś dostać, kiedy ja straciłam moje maleństwo, które miało 9 i pół tygodnia to powiedziano mi że gdybym pracowała to przysługuje mi połowa urlopu macierzyńskiego ale nie wiem jak to jest w młodszych ciążach, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Trzymaj się kochana

Katrina powodzenia na wizycie

Miłego dnia kobitki

reklama
dreddka no w TV jak to oglądałam to żeczywiście fajnie nie wyglądało a jak pomyślę co ludzie na pokładzie przeżywali.. jaki huk był kiedy walneli o ziemie ... masakra:/
polaa kurcze to masz swietne dziecko :) pozazdrościć śpiocha :) ja niewiem po kim mój taki jest że wcale nigdy nie jest zmęczony :D
nanulika będę trzymała za Ciebie kciuki. Dasz sobie rade zobaczysz nie bój się.

Miłego Dnia:)

Do góry