Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czy ja coś przeoczyłam czy ktoś już wie, że będzie miał dziewczynkę? czy tylko o chłopcach wiadomo?
kamila!
biedactwo, to hormony pewnie, popłacz troszkę to może się "oczyścisz" i będzie ci lepiej
ja raczej nie mam nastrojów do płaczu, częściej mnie jakiś taki wkurw bierze niekontrolowany i niby bez powodu, choć oczywiście powód zawsze się znajdzie
avo- to jst dokladnie tak jak pisala an.ka- normalne, ja tez gdzies widzialam artykul, ze takie krwawienie przypada na okreslony tydzien ciazy- poszukam, moze znajde ten artykul.
Czy Wy tez tak macie, ze zachciewa Wam sie brzydkich , tluczacych i nie jakos super zdrowych, ale przepysznycz potraw?
Jejku to sie ciesze, bo myslalam, ze tylko ja sie w smietnik przemieniam.
Rzeczy, ktore lubilam, zdrowe, teraz jem automatycznie- z porzymusu, a chipsy, kluski, placki, pierniczki...moglabym non stop
Aha i obudzily sie znow mdlosciNie bylo ich, bylo zle, a jak sa, to jeszce gorzej ehhh i kto tu nas zrozumie buuuu chyba sobie tez pojde poplakac, nad sokiem buraczanym
![]()

asiia- hihih jak tak samo, od rzeczy, ktore chcialabym zjeci, tyje juz od samej nazwy
trzymam kciuki!
snoopy12- witamy w gronie![]()
[/QUOTE]