Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a tak wracajac do porodów... to ja sie dziś przeraziłam , siedze koło 15 na lapku wstaje i czuje że mam mokre spodnie... hm.. no ki diabeł.. nic nie czułam żeby coś leciało, stoję patrzę dotykam, mokre jak nic. mama wpada patrzy przerażona... no ale ja mam mokre tylko pod prawym pośladkiem ale mega mocno.. sądząc że wody lecą w dół a nie bok;p stwierdziłam ze coś nei gra i pomacałam krzesło.. no i wyszło że mój synuś musial coś wylać wcześnie po prawej stronie na nie i stąd przeszlo na spodnie. Ha ha a ja myślałam że padne ze śmiechu. Ale że nie czułam że krzesło jest mokre..
to przeczytałam u czerwcówek fajne co ,mam nadzieje że dziewczyna sie nie obrazi:-)
życzę zdrówka

jednak się pomyliła 

wszystko możliwe 
zgaga ma cos wspólnego z włoskami? haha nieprawda mnie w pierwszej ciązy męczyła od samego początku do końca.... dziecko urodziło się kompletnie lyse a peirwsze wlosy pojawily sie jak mial ok roku... teraz tez wolniutko mu rosną i sa slabeWitajcie Dziewczyny,
no jakoś Was nadrobiłam;-):-)
Lena, ja Cie pamiętamżyczę zdrówka
karamija ale ma słodkie loczki Twój synek![]()
Mój jak miał dłuzsze wloski też się mu kręciły ale nie az tak
jakiś miesiąc temu miał obcinane ale teraz troszkę zapuscimy
katrina, Kamila super macie dzieciaczki:-)
pisałyście coś o zgadze, ja na szczęście nie wiem co to jest. Nigdy nie miałam:-) pamiętam, ze jak urodziłam Kubę i przyszła mnie koleżanka odwiedzić tto pierwsze co powiedziala, ze musialam miec zgagę w ciąży bo Mlody ma dużo włoskówjednak się pomyliła
)
sicilpol a nie pisałam, że wszystko będzie w porzadku?;-)
niezapominajka masz prawo mieć lenia
ja mam to samo
chociaż coś już porobiłam:-) jutro zamierzam kończyć porządki, może się uda chyba, że mi się odwidziwszystko możliwe
Gratuluję wszystkich udanych wizyt![]()