reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Jakby nie było to ciało obce. Organizm moze reagowac alergicznie. Moim kolezankom nasiliły sie grzybice i uplawy. Lekarz musial co jakis czas wyciagac zeby drogi mogly sie oczyścic i wydzieliny swobodnie wydostać.
Moze u Ciebie nie bedzie tak źle, ale ryzyko jest
No i skraca Ci się szyjka macicy, a nie macica ;)
Tez się o to martwie i wciąz pytam gina czy jest dobrze.

no tak skrótowo napisałam macica a nie szyjka macicy :D

Jutro się wszystko okarze.. yh.

reklama
hahah- myślisz,że już? a on z tych już dorosłych czy jeszcze dzieci?

a moze go zapytaj:)
Dla mnie to on zawsze dzieckiem bedzie i pewnie tak do konca zycia bede go spostrzegac:-D
Wiesz on ma prawie 15lat, spotyka sie z dziewczyna, no i tu w szkocji do oni jakos tak wszyscy wczesnie zaczynaja !!!
Jak przedstawil nam swoja dziewczyne to z M galy z orbit wyszly a szczeki na podloge opadly - wygladala na conajmniej 20lat i taka mase tapety na twarzy miala ze ja w zyciu czegos takiego nie widzialam:szok: a jest w tym samym wieku co syn!!!
Gdy probujemy z nim o seksie rozmawiac to sie z nas smieje!!! i mowi co wy tam wiecie:-D

Ostatnia edycja:
Teraz bardzo dużo 15 latków ma już za sobą pierwszy raz ...

Ja w wieku 14 lat już mieszkałam sama z bratem dwa lata starszym - oj ja bym tak swojego 14 letniego dziecka nie zostawila.
Niby już byłam bardzo dojrzała jak na ten wiek no ale wiadomo w głowie pusto.

Hej mamuski. Dzisiaj u mnie okropna pogoda i nastroj tez jakis dziwny. Jak nikomu nie odgryze glowy do konca dnia to bedzie dobrze. Zaliczylam zakupy jedzeniowe w tym i sledzie - mniam mniam. Obiadu dzis nie gotuje! Strajk i juz! Do restauracji chce!

Waris gratuluje wizyty, milo sie czyta dobre wiesci.

Kamila nie martw sie - jestes pod stala opieka lekarza - musi byc dobrze

Gkvip dzieciaczki tak szybko dojrzewaja, ze ani sie obejrzysz a doczekasz sie wnukow. Oby nie za szybko :-p

Verita jesli chcesz mozesz jeszcze zrobic test poczworny miedzy 14 a 20 tyg ciazy. Badaniu poddana zostaje krew matki : W tym teście mierzy się poziom osoczowej alfa-fetoproteiny u matki (płodowe białko wątroby), estriolu (hormon ciążowy), ludzkiej gonadotropiny kosmówkowej (hCG, hormon ciążowy) i wysokiej alfa-inhibiny (INHA)[19]. Ja mialam robiony ten test bo na usg dzidzia nie chciala sie odwrocic.

Miki linkow juz szukam i wkleje w odpowiednim temacie.

No i odpowiadajac na pytanie to chyba nie bede robic usg 3d - tutaj jest koszmarnie drogie. W cenie usg moge juz kupic lozeczko np.
A poza tym to lece na watek kulinarny poprzegladac przepisy na salatki :-)

Teraz bardzo dużo 15 latków ma już za sobą pierwszy raz ...

Ja w wieku 14 lat już mieszkałam sama z bratem dwa lata starszym - oj ja bym tak swojego 14 letniego dziecka nie zostawila.
Niby już byłam bardzo dojrzała jak na ten wiek no ale wiadomo w głowie pusto.

No i wlasnie dlatego obawiam sie ze juz jest po :-( a wolalabym zeby tatusiem za wczesnie nie zostal!!! A tu to takie popularne u mlodych dziewczyn - byc mamusia - tym bardziej ze jest to jeden ze sposobow na wlasne cztery katy w tym kraju.
Syn wydaja sie byc rozsadny ale wszyscy wiemy ze ten wiek robi swoje!!!

Hej mamuski. Dzisiaj u mnie okropna pogoda i nastroj tez jakis dziwny. Jak nikomu nie odgryze glowy do konca dnia to bedzie dobrze. Zaliczylam zakupy jedzeniowe w tym i sledzie - mniam mniam. Obiadu dzis nie gotuje! Strajk i juz! Do restauracji chce!

Waris gratuluje wizyty, milo sie czyta dobre wiesci.

Kamila nie martw sie - jestes pod stala opieka lekarza - musi byc dobrze

Gkvip dzieciaczki tak szybko dojrzewaja, ze ani sie obejrzysz a doczekasz sie wnukow. Oby nie za szybko :-p

Verita jesli chcesz mozesz jeszcze zrobic test poczworny miedzy 14 a 20 tyg ciazy. Badaniu poddana zostaje krew matki : W tym teście mierzy się poziom osoczowej alfa-fetoproteiny u matki (płodowe białko wątroby), estriolu (hormon ciążowy), ludzkiej gonadotropiny kosmówkowej (hCG, hormon ciążowy) i wysokiej alfa-inhibiny (INHA)[19]. Ja mialam robiony ten test bo na usg dzidzia nie chciala sie odwrocic.

Miki linkow juz szukam i wkleje w odpowiednim temacie.

No i odpowiadajac na pytanie to chyba nie bede robic usg 3d - tutaj jest koszmarnie drogie. W cenie usg moge juz kupic lozeczko np.
A poza tym to lece na watek kulinarny poprzegladac przepisy na salatki :-)

Wiem że wszystko będzie wporządku bo jestem w dobrych rękach ale chciała bym żeby wszystko SAMO wrociło do normy żeby nie było trzeba tam nic wkładać :p

No i wlasnie dlatego obawiam sie ze juz jest po :-( a wolalabym zeby tatusiem za wczesnie nie zostal!!! A tu to takie popularne u mlodych dziewczyn - byc mamusia - tym bardziej ze jest to jeden ze sposobow na wlasne cztery katy w tym kraju.
Syn wydaja sie byc rozsadny ale wszyscy wiemy ze ten wiek robi swoje!!!

Ja myslę że gdyby mnie mama zapytała czy jestem już PO albo chciala o tym rozmawiać to odpowiedziała bym jej jakoś wymigująco np " co Ty możesz wiedzieć" albo "oj mamo" heh.. dlatego może lepiej by było poprostu usiąść przy herbacie dać mu do ręki paczkę prezerwatyw i powiedzieć " synku jesteś już prawie dorosły , masz dziewczynę to może Ci się przydać" syn się speszy i może sie zaśmiać ale weźmie je sobie i na pewno z nich skorzysta w razie zbliżenia to jest pewne a Wy nie bedziecie się musieli martwić o "wnuki" :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wszystkie weekenduja:)ja siedze sama to moge byc czesto przy kompie. maly juz spi, mojego nie moge przez skypa obudzic a zamawial budzenie:-D:rofl2: i nie wiem co teraz hehe
jakis film chyba wlacze i do spania;-)

Fakt, cicho.....a ja mam mega lenia. Nic dziś nie zrobilam i znow mnie mdli, cos bym zjadła i sama nie wiem co :crazy:

reklama
Hej :-)

Kamila ja też nigdy nie robiłam sałatki gyros ale jadłam u koleżanki, przepyszna:tak: także polecam;-)
Życzę powodzenia na jutrzejszej wizycie u gina:tak: oby obyło się bez zakładania tego pessara, trzymam kciuki :);-)

Waris super wiadomość :tak:

gkvip moje dziecko ma dopiero 2 lata a ja już męzowi zapowiedzialam, ze na " TE" tematy bedzie On z Nim rozmawiał:-D Stwierdził, że nie ma problemu, zobaczymy za kilkanaście lat:tak::-D

Muszę się przyznać, że wcześniej tez mialam wrazenie jakbym była pomijana:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wiem jak to jest jak się pisze caly czas, od razu się kogoś "poznaje" i wiadomo kto jest kim:tak: musialam się po prostu wdrożyć:tak::zawstydzona/y: apropo poznania na pewno wiekszośc z nas ma nk lub facebook'a, moze fajnie byloby się lepiej poznać i wiedziec z kim się pisze, co Wy na to? Moze swoje dane podamy na zamkniety(imie i nazwisko, zeby mozna bylo się znależ nawzajem). Jak glupi pomysl to sorry;-)

Do góry