niezapominajka123
Fanka BB :)
he he;D dziekuje
nic innego nie ma więc oglądam;D Można się uśmiać;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super brzusio- i typowo ciazowy nie wyprzesz sięDziewczęta na odpowiednim wątku wstawiłam właśnie swe brzuszysko;D A na obiad spaghetti;D jupi
Ja też mam czasami takie wrażenie, że czuję moje maleństwo, ale mimo iż to nie moja pierwsza ciąża nie mam pewnosciBo ja czuję nie motylki, bombelki tylko tak gdyby wypychanie. Jakby dziecko nózki prostowało. Wiem, ze to za wcześnie, ale mam takie uczucie i tyle.
mam nadzieje, ze bedzie dobrze!!! kurcze nawet nie chce myslec ze mogloby byc inaczej(
leze plackiem, dzis maz na posterunku. jest taki kochany, nawet w nocy mnie pytal czy boli, rejestrował kazde moje wstawanie.
boje sie
he he;D dziekujenic innego nie ma więc oglądam;D Można się uśmiać;D
Verita, .............
A tak swoja droga to masz trudny ten swój Nick- mogłabys go skrócić![]()