reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

mięcha upieczone, sałatka z tuńczykiem zrobiona , ciastka też.. warzywka na jarzynową stygną.. pieczarki siew duszą na jajka faszerowane.. hmm kapucha w lodówce.. jeszcze dziś muszę zrobić te jaja i sałatkę i z głowy ale już padnięta jestem.
No nieźle!
Ja jeszcze dzisiaj muszę zrobić "po grecku" do ryby i sałatkę śledziową :tak:
Ale najpierw ostatnie zakupy...

reklama
Kamila - wierzą, pewnie ze wierzą:tak: No co Ty:confused:
Wejdą do sklepu wybiorą i wrócą. Potem sie dzwoni do mikołaja. Mikołaj jutro na 15min przed zamknięciem sklepu pojedzie i kupi:wściekła/y:
a to tak działa ten mikołaj :) a juz myślałam , że idziecie do sklepu i kupujecie przy chłopakach :)

Na zarobki Muchy to licha ta cena....
"Zwykli" ludzie placa podobne ceny za wózki dla dzieci

no w sumie jak na jej zarobki to tani wózek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a to tak działa ten mikołaj :) a juz myślałam , że idziecie do sklepu i kupujecie przy chłopakach :)

Pisałam juz dzisiaj, ze mój mąż to baaaardzo zajęty człowiek, nie miał czasu załatwic chociaż mikołaja wczesniej:sorry:

Mój młodszy syn z kolei świątecznie obciął sobie dzis grzywke:eek: Taką niespodziankę nam zrobił na pół czoła :cool::cool:
Jak ja odchowam tą trójkę to bez siwych włosów nie ma szans :no:

Tak tylko Bartek ma krótszą grzywkę :eek::eek: i nie ma lewej jedynki (temperament po rodzicach) :cool: :cool:

to zdjecie jest robione ponad rok temu..

Ostatnia edycja:
Ja jestem zwolenniczką krótkich włosów u chłopców :) Mojego syna w zimie obcinam raz w miesiącu a w lecie co tydzień maszynką na 3 mm. :cool2:
I nienawidzę jak mój m. ma zapuszczone włosy yh lubie jak jest łyzy wydaje mi się to bardziej męskie choć wiadomo że nie każdemu to pasuje :)
Takie zboczenie zawodowe.. :)

buziak na tym zdjęciu to takie słodziaczki tylko wycałować :)

Kamila - chłopcy mają troche dłuzsze włoski, ale tak chłopięco cięte. Ja w życiu nie goliłam ich maszynką,nigdy nie bede i mam nadzieję, ze jak będą starsi to tez nie bedą chcieli sie golic. Mi sie to niezbyt kojarzy, ale o gustach podobnież sie nie dyskutuje;-). Moja sis swoich chłopców goliła a jak zobaczyła, ze mozna inaczej na moich łobuziakach tak przestała.. Mój szwagier sie goli, mój brat.. - patrzec na to nie mogę, tak mam:sorry:
Tak więc każdy ma swoje upodobania, napewno Wiktorek ma lepiej w lato :happy2:

Ostatnia edycja:
W końcu i ja się dzisiaj witam, poza wizytą u fryzjera i pakowaniem prezentów nic nie robiłam. Domowe sposoby mleka z miodem, malinowo- zurwinowy sok za bardzo nie pomogły :( ale mam nadzieje, ze szybko wstanę na nogi znowu. Kurcze tak sie cieszyłam na przyjazd do wrocławia i nie zamierzałam go spędzić w łóżku.

Ja też lubię jak chlopcy mają dłuższe chopięce fryzurki:)

reklama
agaundpestka ja po 3 dniach picia tego syropu "*spam*" stanęłam równo na nogi i nawet z noska mi już nie cieknie;-) zapłaciłam 16zl fakt paskudny smak ale pomaga:-D

A jak chłopiec ma jeszcze loki to wyglada przecudnie, synek koleżanki ma i nie mogę czasami przestać się na niego gapić:-D

Do góry