reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja juz w pracy- nie ma to jak nagłe wezwanie i mam tylko nadzieje, ze mnie nic nie zlapie bo młody ma chyba jelitówke:/ no i po 3h snu czuje sie i wyglądam :szok:

PaulinaMaria- no mnie tez kop obudzil... :eek: chyba z laskotania zmienil taktyke :eek: Pytalas o roznice czasowa, nie ma, jest tak samo jak w Pl :tak:

AgaundPestka- niezle, tylko by maly Cie jakos nie zarazil :eek:

Heja :)
Dzisiaj teściowie zabierają syna do siebie na kilka godzin - troche odpocznę :)
Życzę miłego dnia :)

Bo to też zależy od tego z czym się łączy różne składniki, jeżeli je się słodycze i nie utrwala ich np ziemniakami czy pieczywem to raczej się nie odkładają
O nawet nie wiedziałam że to tak działa :)

Pieczywo jem raz dziennie zazwyczaj na sniadanie a ziemniaki bardzo rzadko wiec pewnie to dla tego :)

Ale mam dzisiaj doła :-(

Odstawiłam wczoraj córkę od cyca, jest to ciężkie dla niej dla mnie też, chociaż nie sądziłam, ze to takie trudne. Ona z cyca piła od małego, w ogóle nie używała smoczków ani butelek, ale ze względu na mój stan i na to, ze stało się to trochę już denerwujące postanowiliśmy to zakończyć.

Nie umiem sobie z tym poradzić i cały czas ryczę :-(
Na pewno jest to dla Ciebie bardzo trudne. Staraj się ją jak najwięcej przytulać żeby nie poczuła się mniej kochana .
Myślę że z odstawianiem cyca jest tak samo jak z odstawianiem smoczka.
Odstawialam smoczka jak Wiktor skończył rok.. równo w pierwsze urodziny:)
4 doby i dziecko nie pamiętało o jego istnieniu więc wierzę, że u Was będzie tak samo z cycem :) Powodzenia i wytrwalości Ci życzę.

Witam Kochane:)

Ja nie czuje bobo w ogóle. Brzuszek z rana malutki, dopiero jak sie najem to wyłazi.Trochę się tym martwię:(

Natomiast dzisiaj na wadze już tylko 3 , 3 kg więcej, takze spadło 0.7- mogłoby byc jutro znowu tylko 2, 5 na plusie:)

Co do szkoły rodzenia- to ja się juz nie wybieram- moze fajne doświadczenie, ale jak ktos ma mało czasu to nie polecam, bo w wieksozści przypadków do niczego się nie przydaje.....w kazdym razie chodziłam w pierwszej ciaży i podczas 15 godzinnej próby urodzenia Lill, nie skorzystłam z żadnego ćwiczeni, z żadnej rady itp.....nawet nie spróbowałam pozycji, które na sucho w szkole rodzenia wydawały mi się super, potem przy bólch te pozycje nie wchodziły w rachubę......

Ta pogoda mnie przygnębia- ja chce słońce, ptaki i zapach trawy....

Ostatnia edycja:
Witam i ja!

U mnie też pogoda do bani...:-(

Myślicie, że są grzyby w lasach? Przecież aura iście jesienna...

Ja chcę iść do szkoły rodzenia - głównie przekonał mnie fakt, że w czasie zajęć robią spacer po porodówce. Będę wiedziała, czego się spodziewać ;-)

Witam i ja!

U mnie też pogoda do bani...:-(

Myślicie, że są grzyby w lasach? Przecież aura iście jesienna...

Ja chcę iść do szkoły rodzenia - głównie przekonał mnie fakt, że w czasie zajęć robią spacer po porodówce. Będę wiedziała, czego się spodziewać ;-)

moja sr czegoś takieog nie organizowała......

No to chyba mnie coś bierze mdłości i w jednej sekundzie zrobiło mi się biało przed oczami i gdybym nie usiadła to bym padła :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry